2. Geleneksel Bursa Balikavi Organizasyonu 26-27 Nisan ERTELENMİŞTİR!!!!

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında ALABORA21 tarafından paylaşıldı.

1. ALABORA21

ALABORA21 Doğu Murat Gözsüz

Favori Kamış:
    wmc ,d.a.m ,shimano,mustad,raphala
    En İyi Avı:
    117 KİLO orkinos
    Bakın Güzel abilerim. HErkez kendi iradesinden kendi yaşamından sorumlu. Kimse Kimseyi istemedği bişey İçin zorlayamaz baskı kuramaz. İster et yeri iste Ot yer ama Ben yerim dio. Fakat organizasyonun ama BİRLİK ve BEraberliği Arttırmak Ben aranıza çok yeni katılmış Bir Üye olarak Gördüklerim Beni şaşırrtı. HErkezin kendince Çok geçerli sebepleri Olabilir. yada istekelri dikeleri olabilir. Ama sizlerden ricam Ltfen ama Lütfen Berberlik Gzel sohbet Varken GURUPLAŞMA olmasın. Aynı Çatı alında Farklı Dünyalar kurmak zor olduğu kadar göze de Kötü gözüküyor. Bakın ilk kez gelen misafirlerimiz var Yada 2.Bursa Org. diyoruz. Herşeyi bir kenara Bırakalım HEP BERABER Eğlenmeye HOş vakit GEçirmeyi EDüşünelim. Ben görüyorumki arada HEr ne kadar buzda olsa biz o buzları kırarız gene BİZ oluruz.
    Turkport isminizi bilmiyorum fakat Eminim sizinde Çok geçerli bir sebebin vardır Fakat bu denli Davranışlar Bnce gözr hiç güzel gözükmeyecek VE gelem misafirlerimizde Bu konudan bence rahatsız olacaktır.
    Sizlerden çok ufak bişi istiyorum . Tamam kürdanınıza kadar ken alışverişinizi yapın ama bizden ayrı 1köşede kalmayın ..... Bana aile büyüklerim hep derdi ÖZ kardeşin bile senin kanlın olsa ; yemek zamanı aynı sofrada yemek ye!! sonuçta hepiniz kardeş gibisiniz. BEnde kazandibi tabi :D:D eminim sorunları aşarız ve mkemmel bir org. olur

Son düzenleme: 16 Nisan 2008
  2. can1963

can1963 Recep Can

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    turna 2,5kg
    Merhaba arkadaşlar bugün tartışma biraz uzadı galiba ben bu tartışmanın sonunda herşeyin gayet iyi olacağını ümit ediyorum. Bazı problemler konuşarak çözülür. O günü sabırsızlıkla bekliyorum. Benim sizden ricam bacanağım Bayram Başaran'ı da listeye ilave etmeniz. Tekrar görüşmek dileğiyle hoşçakalın.

3. ALABORA21

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    117 KİLO orkinos
    Bakınız. atos-portos-aramis 3lü sü söledikleir ve anlatmak istedikleri şu BİZ SADECE ALIŞVERİŞİ KENDİMİZ YAPACAZ kalan formaliteler de sizlerle beraberiz dedi...... yani ortada bişi yok :D ltfen bu kadar gerginlik yeter.. biz mırmırları ve eşkina ları düşünelim :D:D

4. Aramis

Aramis

Yoktur bir problem bir sorun bir dert bir tasa.Bakalım laklakımıza

5. Aramis

Aramis

Paran yoksa ne işin var birader organizasyonda:D Parasız adam gereksiz adam :D Kusura bakma doyuramayız seni git kendine başka kapı bul yamanacak :D :D ( Kardeşim benim be sen gel senin için çevirmek üzere deve sipariş ederim arabistandan be ).

6. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    47 kg önce ben tuttum sandım ama galiba o beni tutmuş hala evliyim :=)
    Bora bu deve işi gecen seferde de vardı galiba turgay abiye :D neyse hayırlısı bakalım.

7. ALABORA21

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    117 KİLO orkinos
    orda sadece Onnar yok Biz çok Misafir perver İnsnalarız O arabistandan deve getirir Ben sana Fransadan somon Füme getirtirim siz yeterki gelin hep beraber olalım :D:cool: ;)

8. Aramis

Aramis

Yok be geçen sene Turgay abiye pastadan dansöz çıkartacaktım dansözler yan çizdi.Deve işini bu sene bir organizasyonda müjdat abiye söz verdim :D :D

9. mulker

mulker Murat

Favori Kamış:
    2.70 m.kamış+Alba makine
    En İyi Avı:
    son hatırladığım deniz kefali 2,5 kg.
    bu organizasyondan sonra bende "1.geleneksel balıksever grupları kavgaları" organizasyonu başlatçam arkadaşlar :mad: yalnız deniz kenarı olmaz, düz ovada düzenleriz :D

barışım,atosum,çitosum vesairem..yahu kim ne yiyecek miyecek getiriyorsa getirsin yahu..ayrı listeler yapmanızı tavsiye istiyorum..

1.liste: Organizasyona Katılacaklar (toplu Ana Liste)
    2.liste: Yiceklerini kendi getirecekler grubu
    3.liste: Toplu yiyecek alımına katılanlar grubu (akşam konuştuk adam başı 20 kaat)
    4.liste: Kendi araçlarıyla gelecekler
    5.liste: Organizasyona kiralanan minibüs aracı ile gelecekler.

not: içeceksiz gelmeyin pls..benim rakıya yamulan olmasın salarım mumiyi :D

10. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    Mulker bizde diyorduk dostum bizede rakı ısmarlar deye ama boşuna mı hayal kurduk nee ? :D:D

11. erdemhasim

erdemhasim Erdem Haşim

En İyi Avı:
    Levrek-yaklaşık 2 kg
    selam arkadaşlar ...Daha dün üye oldum.Tesadüf üzerine girdiğim bu siteyi inceledim .samimi ve güzel bir site olduğunu gördüm.Forumları okurken de bursa narlı da bir organizasyonunuz olduğunu öğrendim.Bu tür organizasyonlara ben de katılmak isterim.şayet bir oltalık yer varsa katılmak isterim.organizasyon hakkında detaylı bilgi verirseniz sevirim.Saygılar....

12. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...

Erdem bey hoşgeldiniz :) Organizasyonlarımız her üyemize açıktır ve katılabilirsiniz. Organizasyon hakkındaki detaylı bilgiler yukarıda alıntı yaptığım mesajda yer almakta, daha fazlası hakkında da Bursa'lı arkadaşlarım size yardımcı olacaklardır :)

13. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Ekleme yapılmıştır Erdem Bey.

14. mulker

mulker Murat

Favori Kamış:
    2.70 m.kamış+Alba makine
    En İyi Avı:

sen ziparişlerini update et o zaman :D onların içinde rakı ziparişi yohmu :p bu karacabeyin soğanı meşhurdu, bide kurnazını eklices gaaba..muhoho

Son düzenleme: 17 Nisan 2008
  15. Aramis

Aramis

İçmeyin kardeşim şu zıkkımı.

16. f.babuç

f.babuç Fahrettin

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın
    Arkadaşlar tüm düşüncelerinizi okudum yaşım icabı bazı organizasyonlarda bulundum bende görüşlerimi açıklama hissi duydum bu gibi organizasyonlarda belirli bir yönetici gurup vardır kesin orda olması gerekenler temel ihtiyaçları belirler onun dışında yiyecek içecekleri herkes zevkine göre bir gün bir gece ne yer ne içer ve bunuda iki kişilik hesaplarsa uzaktan gelen misafirede yeter tabiiki orda guruplaşma olmaz sofra birdir amaç tanışmak eğlenmek önceden yapılan toplu alışverişler gereksiz harcamaya sebep olur misafir umduğunu değil bulduğunu yer misali olmaz herkes getirdiğini ortaya koyar hep beraber eli yakışan arkadaşlrımız hazırlar zaten biz amatör blıkçılar zaruri ihtiyaçlarını yanında bulundurur vede paylaşmasını da iyi bilir ben hava şartlarına göre geceye katılamazssam sabah erkenden nasipse ordayım sizlerle tanışmak bana zevk verir inşallah bayram havasında bi organizasyon olur.

17. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    Bekleriz fahrettin abicim. sizden ögrenecek cok şey olduğuna inanıyorum. sağlıcakla...

18. mulker

mulker Murat

Favori Kamış:
    2.70 m.kamış+Alba makine
    En İyi Avı:

tabe tabe ben bitirdim geçen sene mangalın başında bi litre beylerbeyi'ni :D
    dinime küfreden müslüman olsa :D :D

19. Aramis

Aramis

Yalan,gerçek dışı,iftira.Kanıt varmı kardeşim belge varmı :D :D

20. can1963

can1963 Recep Can

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    turna 2,5kg
    arkadaşlar dün karışıklığa geldi galiba benim bacanağı listede göremedim ilave ederseniz sevinirim. (Bayram Başaran)