2. Geleneksel Bursa Balikavi Organizasyonu 26-27 Nisan ERTELENMİŞTİR!!!!

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında ALABORA21 tarafından paylaşıldı.

1. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.

YER : FISTIKLI
    ORGANİZASYON ZAMANI: 26 - 27 NİSAN
    HAREKET SAATİ: C.TESİ 15:30 BULUŞMA

2. GELENEKSEL BURSA BALIK AVI KATILIM LİSTESİ:

1. Mallaca ( Barış)
    2. Mallaca arkadaşı (Vehbi)
    3. Mallaca arkadaşı (Hasan)
    4. Mallaca arkadaşı (Murat)
    5. Activist ( Ömer)
    6. ALABORA21 ( Doğu Murat Gözsüz )
    7. Aramis (Bora)
    8. Portos (ufuk)
    9. Atos (bülent)
    10. Le Serkan (Serkan)
    11. Hikmet Cengiz
    12. Hikmet Cengiz arkadaşı Tuncay
    13. Hikmet Cengiz arkadaşı Oktay
    14. can1963 (Recep Can)
    15. can1963 oğlu
    16. Bayram Başaran (Can beyin bacanağı)
    17. mazosit (Ömer)
    18. beyhan (Beyhan ağabey)
    19. mulker (Murat)
    20. Sinan Öztürk
    21. Sinan'ın arkadaşı Ömer Aygün
    22. Oki (Abdullah)
    23. Dio nysos (İhsan)
    24. f.babuç (Fahrettin bey)
    25. Efendi bey (Muharrem)
    26. Suatreis (Suat)
    27. simendifer (Sennur)
    28. Erdemhaşim
    29. turkport (Ali bey)
    30. bandırmalı (Mustafa abi)
    ==Yer : Fıstıklı
    ==Organizasyon zamanı: Nisan 26 Cumartesi.(Hava şartlarına bağlı 1 hafta ileri atılabilir) Cumartesi 15.30 gibi buluşulup,16.30-17.00 civarı org.yerine intikal planlanmaktadır.

==Ulaşım : 20 Kişi tamamlanırsa (ki eğer bu sayıya ulaşamazsak Bursa da org.olayı biter :) ) 18 kişilik Transporter benzeri araç kiralanacak.Kendi özel araçlarınız ile gelebilirsiniz.Araçsız olacak arkadaşlar bunu belirtir ise iyi olur.Şehir dışından gelen arkadaşlarımız buluşma yerine özel araçlarla getirilecektir.Buluşma Eski Garaj daki Kent Meydanında veya oraya yakın merkezi bir nokta da olacaktır.

==Yiyecek-İçecek : Sanki ailecek pikniğe gidiyormuşsunuz gibi yanınıza suyundan etine,masa veya şilteye ,tabak-çanağa ,ekmeğine kadar her kez bireysel olarak tüm ihtiyaçlarını temin edecek.Tabiki biraz daha fazlaca getirebilirsek şehir dışından gelebilecek arkadaşlarımıza BUrsa misafirperverliğini bir kez daha göstermiş oluruz.
    ==Hedef balık :Mırmır,ispari olacaktır tahminimce.Ama ne diyorduk balık bahane muhabbet şahane.Yem olayı kent meydanındaki soydaş pazarında balıkçı bayram abi ile yem temini ve fiyat konusunda konuşulacaktır.Biraz erken gelerek yem alınabilir.
    ==Organizasyon Ücreti :Minibüs ücreti 180 YTL/GÜN + 30 YTL mazot = 210 YTL dir. Şoförlü olacaktır.(Daha ucuza götürebilecek tanıdığı olan varsa benimle irtibata geçebilir) Minibüs ile gelecekler 18-20 yi bulursa 10-11 YTL arası bir meblağ ödeyeceklerdir.Düz hesap 15 YTL vermek isteyenlere itiraz edilmeyecektir. :) Minibüs sayısına ulaşılıp kiralandıktan sonra özel araç imkanı bulan arkadaşlar dikkat edin kira sözleşmesi üzerimize olacağı için minibüs ücreti o dostlarımızdan alınacaktır.Ha geleceğim deyip de gelmeyenler ise vicdanları ile başbaşa bırakılacak ve Allaha havale edilecektir. :)
    ==Aklınıza takılanlar :Organizasyonla ilgili eklemek-sormak istediğiniz, kendi imkanlarınız ile dostlarımızı düşünerek yapabileceğiniz yardımlar vs. gibi konularda benimle irtibata geçmeniz rica olunur.Katılımcı arkadaşlar mailimden bana ulaşarak cep numaralarını ,kaç kişi gelebileceklerini,masa-sandalye getirebilme durumlarını bana bildirirlerse sevinirim.Muhakkak eksik bıraktığımız noktalar olmuştur.

Bursalı dostlar el birliği ile bu işi de başaralım.Şehir dışından gelecekleri karşılamak,avlak yerine veya buluşma noktasına getirmek vs.konularda yardımlara açığız.Bana cepten ulaşarak ne gibi bir yardım yapabileceğinizi belirtirseniz sevinirim.

Haydi hayırlısı olsun Allah mahçup etmesin.

Barış ŞENGÜL.(mallaca)
    Cep: 0537 249 30 80
    mail: mallaca9@hotmail.com
    Bana ulaşamamanız veya meşgul olmam durumunda ;

Ömer Ekemen (Activist)
    0532 730 22 78

konu yukarı ismi yazılı olanlar iletişim adreslerine tlf larını bildirsinler lütfen :)

Listenin son halimi bu arkadaşlar bir kontrol edin bir kaç gündür ilgilenemedim ben ;)

2. Aramis

Aramis

Halleder kardeşim halleder.Ama ne zaman halledeceği konusunda birşey söyleyemem zira itina ile bağladığı için bir takım takribi olarak 3 ay sürüyor.:D :D :D

3. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Arkadaşlar mazur görün çok inceleyemedim ve karar veremedim.

Bu gun detaylıca bakıp haber vereceğim.

4. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Arkadaşlar 21-24 Nisan da Adapazarında teftişteyim.Bu dört gün siteyi ziyaret etmem sorun olabilir.Bilgilerinize...

5. Dio_nysos

Dio_nysos İhsan

Favori Kamış:
    Okuma TR65
    En İyi Avı:
    Henüz bulamadım
    Aşkın Bey,
    Takip ettiğim kadarıyla Erdem abi arkadaşıyla gelecek. Listeye eklenmesini istemiş. Güncel listede göremedim.
    Selamlar,

6. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    47 kg önce ben tuttum sandım ama galiba o beni tutmuş hala evliyim :=)

YER : FISTIKLI
    ORGANİZASYON ZAMANI: 26 - 27 NİSAN
    HAREKET SAATİ: C.TESİ 15:30 BULUŞMA

2. GELENEKSEL BURSA BALIK AVI KATILIM LİSTESİ:

1. Mallaca ( Barış)
    2. Mallaca arkadaşı (Vehbi)
    3. Mallaca arkadaşı (Hasan)
    4. Mallaca arkadaşı (Murat)
    5. Activist ( Ömer)
    6. ALABORA21 ( Doğu Murat Gözsüz )
    7. Aramis (Bora)
    8. Portos (ufuk)
    9. Atos (bülent)
    10. Le Serkan (Serkan)
    11. Hikmet Cengiz
    12. Hikmet Cengiz arkadaşı Tuncay
    13. Hikmet Cengiz arkadaşı Oktay
    14. can1963 (Recep Can)
    15. can1963 oğlu
    16. Bayram Başaran (Can beyin bacanağı)
    17. mazosit (Ömer)
    18. beyhan (Beyhan ağabey)
    19. mulker (Murat)
    20. Sinan Öztürk
    21. Sinan'ın arkadaşı Ömer Aygün
    22. Oki (Abdullah)
    23. Dio nysos (İhsan)
    24. f.babuç (Fahrettin bey)
    25. Efendi bey (Muharrem)
    26. Suatreis (Suat)
    27. simendifer (Sennur)
    28. Erdemhaşim
    29. erdenhaşim arkadaşı gönül
    30. turkport (Ali bey)
    31. bandırmalı (Mustafa abi)
    ==Yer : Fıstıklı
    ==Organizasyon zamanı: Nisan 26 Cumartesi.(Hava şartlarına bağlı 1 hafta ileri atılabilir) Cumartesi 15.30 gibi buluşulup,16.30-17.00 civarı org.yerine intikal planlanmaktadır.

==Ulaşım : 20 Kişi tamamlanırsa (ki eğer bu sayıya ulaşamazsak Bursa da org.olayı biter :) ) 18 kişilik Transporter benzeri araç kiralanacak.Kendi özel araçlarınız ile gelebilirsiniz.Araçsız olacak arkadaşlar bunu belirtir ise iyi olur.Şehir dışından gelen arkadaşlarımız buluşma yerine özel araçlarla getirilecektir.Buluşma Eski Garaj daki Kent Meydanında veya oraya yakın merkezi bir nokta da olacaktır.

==Yiyecek-İçecek : Sanki ailecek pikniğe gidiyormuşsunuz gibi yanınıza suyundan etine,masa veya şilteye ,tabak-çanağa ,ekmeğine kadar her kez bireysel olarak tüm ihtiyaçlarını temin edecek.Tabiki biraz daha fazlaca getirebilirsek şehir dışından gelebilecek arkadaşlarımıza BUrsa misafirperverliğini bir kez daha göstermiş oluruz.
    ==Hedef balık :Mırmır,ispari olacaktır tahminimce.Ama ne diyorduk balık bahane muhabbet şahane.Yem olayı kent meydanındaki soydaş pazarında balıkçı bayram abi ile yem temini ve fiyat konusunda konuşulacaktır.Biraz erken gelerek yem alınabilir.
    ==Organizasyon Ücreti :Minibüs ücreti 180 YTL/GÜN + 30 YTL mazot = 210 YTL dir. Şoförlü olacaktır.(Daha ucuza götürebilecek tanıdığı olan varsa benimle irtibata geçebilir) Minibüs ile gelecekler 18-20 yi bulursa 10-11 YTL arası bir meblağ ödeyeceklerdir.Düz hesap 15 YTL vermek isteyenlere itiraz edilmeyecektir. :) Minibüs sayısına ulaşılıp kiralandıktan sonra özel araç imkanı bulan arkadaşlar dikkat edin kira sözleşmesi üzerimize olacağı için minibüs ücreti o dostlarımızdan alınacaktır.Ha geleceğim deyip de gelmeyenler ise vicdanları ile başbaşa bırakılacak ve Allaha havale edilecektir. :)
    ==Aklınıza takılanlar :Organizasyonla ilgili eklemek-sormak istediğiniz, kendi imkanlarınız ile dostlarımızı düşünerek yapabileceğiniz yardımlar vs. gibi konularda benimle irtibata geçmeniz rica olunur.Katılımcı arkadaşlar mailimden bana ulaşarak cep numaralarını ,kaç kişi gelebileceklerini,masa-sandalye getirebilme durumlarını bana bildirirlerse sevinirim.Muhakkak eksik bıraktığımız noktalar olmuştur.

Bursalı dostlar el birliği ile bu işi de başaralım.Şehir dışından gelecekleri karşılamak,avlak yerine veya buluşma noktasına getirmek vs.konularda yardımlara açığız.Bana cepten ulaşarak ne gibi bir yardım yapabileceğinizi belirtirseniz sevinirim.

Haydi hayırlısı olsun Allah mahçup etmesin.

Barış ŞENGÜL.(mallaca)
    Cep: 0537 249 30 80
    mail: mallaca9@hotmail.com
    Bana ulaşamamanız veya meşgul olmam durumunda ;

Ömer Ekemen (Activist)
    0532 730 22 78

konu yukarı ismi yazılı olanlar iletişim adreslerine tlf larını bildirsinler lütfen :)

Listenin son halimi bu arkadaşlar bir kontrol edin bir kaç gündür ilgilenemedim ben ;)

Son düzenleme: 18 Nisan 2008
  7. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Bülent Erdem bey 28.sırada var.Sadece arkadaşı eklencek.Sayı 31 olacak tabi şimdilik :)

8. erdemhasim

erdemhasim Erdem Haşim

En İyi Avı:
    Levrek-yaklaşık 2 kg
    gününüz aydın olsun

arkadaşlar gününüz aydın,hafta sonu heyecanımız bol olsun.arkadaşımı da eklediğiniz için teşekkür ederim.böyle bir organizasyona ilk defa katılacağım için neler getirmem gerektiğini bilmiyorum.Ancak ben yanımda getireceklerimi yazayım eksiğim varsa eklarseniz sevinirim.Yanımda ; portatif masa,çadır,yiyecek ve içeceklerim,ışıldak demlik daha ne lazım olur bilemedim..

9. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    Abi oltalarını ve takımları yazmamışsın onlar da lazım olur belki abicim muhabbetden ara bulduk ça :D:D

10. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Liste yukarıda düzeltildi.;)

11. erdemhasim

erdemhasim Erdem Haşim

En İyi Avı:
    Levrek-yaklaşık 2 kg
    olta tkımlarım hiç arabanın bagajından çıkmıyor ki.alışverişe bile onlarla giderim ben.bagaj dolacaksa bile alacaklarımı eksik tutar onlardan eksiltme yapmam.:)

12. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Erdem abi desene tam bir balık aşığısın. Masa getirmen çok faydalı olacak.Yukarıda yazdığım gibi masa ihtiyacımız gerçekten var.Tanışmak için sabırsızlanıyorum.Görüşmek üzere

13. beyhan

beyhan beyhan karaca

barış siparişi verdim yarın masa işni halledecem pazar ne yapıyorsun turnaya gidelim müsaitsen :)

14. beyhan

beyhan beyhan karaca

bora temiz iş altı ayda çıkarmış takım problem değil ben hazırlıyorum oltalarımı çapari bile satın almam ben :)

15. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    Beyhan abi başlamışken banada 2-3 takım yapıver abim benim yaw :D:D:D

16. beyhan

beyhan beyhan karaca

alışığım ben orada hallederiz iki dakka sürer :D

17. Aramis

Aramis

şiiişştttt bana bak Sen benim Ufuk kardeşimemi özeniyorsun :D :D :D

18. Portos

Portos

Favori Kamış:
    olta çeşitleri
    En İyi Avı:
    palamut
    Boracım bülentin herzaman yaptıgı sey :D :D :D :D

19. Dio_nysos

Dio_nysos İhsan

Favori Kamış:
    Okuma TR65
    En İyi Avı:
    Henüz bulamadım
    Organizasyonu büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. Oldukça amatör bir balık sevdalısı olarak burdaki üstatlardan öğreneceğim çok şey var. 75 saniyede A4 kule makineli tüfeğini söküp toplama becerisine sahibim ama umarım Beyhan Abi ve diğer arkadaşlar gibi 2 dak. da her türlü takımı hazırlamayıda öğrenirim.
    Selamlar,

Son düzenleme: 19 Nisan 2008
  20. beyhan

beyhan beyhan karaca

öğretiriz ihsancım bizede biri öğretti meraklanma :D