2. Geleneksel Bursa Balikavi Organizasyonu 26-27 Nisan ERTELENMİŞTİR!!!!

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında ALABORA21 tarafından paylaşıldı.

1. cssturk

cssturk Cenk Bişgen

Favori Kamış:
    Bir sürü Kamış ve makina
    En İyi Avı:
    Turna
    Hava Durumu

Merhaba,

Sanırım perşembe gününe kadar beklemekte fayda var. Lakin hava durumu değişecek gibi.

Ben genelde wunderground.com sitesinden takip ederim hava durumunu ve dünkü hava tahminleri ile bugünkü hava tahminleri arasında olumlu değişiklikler var.

Demek ki hava durumu belirsiz, daha önce hava durumu tahmini aşağıda ki gibi idi.

Cumartesi Gündüz: Yağmur olasılığı
    Cumartesi Gece: Yağmur olasılığı
    Pazar Gündüz: Yağmur olasılığı
    Pazar Gece: Yağmur olasılığı

Şimdi ise durum

Cumartesi Gündüz: Kapalı
    Cumartesi Gece: Yağmur olasılığı
    Pazar Gündüz: Kapalı
    Pazar Gece: Yağmur olasılığı

şeklinde...

http://turkish.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=yalova

2. efendiBEY

efendiBEY Muharrem

abiler, kardeşler, herkese saygılar ben şu an çorludayım..düzenlemiş oldugunuz organizasyona göre hareket edicem ve bursaya dönücem kısmetse..gidemezsek öbür hafta bursaya dönerim inşallah bu hafta havalar düzelirde hep birlikte güzel bir vakit geciririz isterim...ama yagmurlu havada da ızgara yanmaz:))) tabi.. neyse herşeyin hayırlısı umarım herşey yolunda gider bizde organizasyonumuzu yerine getirmiş oluruz... herkese saygılar selamlar .....
    HERŞEYE UYAR MENNNNN

Son düzenleme: 23 Nisan 2008
  3. mulker

mulker Murat

Favori Kamış:
    2.70 m.kamış+Alba makine
    En İyi Avı:
    son hatırladığım deniz kefali 2,5 kg.
    arkadaşlar; perşembe yada cuma günü son kararı verelim ve paylaşalım..bazı arkadaşlarım cumartesi için işten izin aldılar...
    yağmuru severim sorun değil; rüzgar olmasın yeterki..yağmur varsa iptal etmeyelim derim..deniz kenarı şahane olur yağmurda, gereken techizatı yanımıza alırız.

Son düzenleme: 22 Nisan 2008
  4. ALABORA21

ALABORA21 Doğu Murat Gözsüz

Favori Kamış:
    wmc ,d.a.m ,shimano,mustad,raphala
    En İyi Avı:
    117 KİLO orkinos
    SELAMLAR.....
    fıstıklıda;
    1. herhangi kapalı bir mekan yok kaldı ki yağmurda yağmurun altında olacaz. Islanmak bi yana org.da bazı aksiliklere sebep olabilir.
    2. ömer abinin dediği gibi en yakın zamana ertelemek bnce çok akıllıca olur. Ama illaki hayır biz cuma gününü beklieyecz o zman karar verecez ş.dışındna gelecekler için büyük sorun teşkil eder.
    3. alışveriş konusu. son dakikada ne kadar iyi bir alışveriş yapılabilir bilmiyorum.

Fakat bütün olumsuzluklara ramen illa da toplanalım diyorsanız;
    Saygı duyarız :D

5. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar, erteleme konusuna en geç yarın karar verebilirsek bizim açımızdan iyi olur. Çünkü bilet bulma açısından zorluk yaşarız. Eğer organizasyon yapılsın derseniz, yağmur çamur da olsa biz geleceğiz, sizlerle tanışmak istiyoruz, hem de söz verdik. Ama ertelenmeli derseniz (Ki hava uygun görünmüyor zaten), koca yaz var önümüzde, mutlaka Bursa'ya geliriz bir şekilde. Bütün yaz boyunca bir kez organizasyon yapacak değilsiniz nasılsa değil mi? :)

6. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Arkadaşlar hava durumu her ne kadar değişiklik gösterse de bol güneşli olamayacağı kanaatindeyim.Bu nedenle daha sonra belirlenecek ileri bir tarihe ertelemeyi teklif ediyorum.31 kişi idik 15 arkadaşımdan ertelensin oyu gelirse org.umuz ileri bir tarihe ertelenmiştir.
    Benim oyum ertelenmesi yönünde.Oylamayı bekliyorum.

7. Dio_nysos

Dio_nysos İhsan

Favori Kamış:
    Okuma TR65
    En İyi Avı:
    Henüz bulamadım
    Şu an ki hava raporlarına göre durumda bir değişiklik olmayacak gibi gözüküyor.
    Kimsenin haftasonu programını bağlamaması açısından Erteleme önerisine katılıyorum.

8. simendifer

simendifer Sennur

Her ne kadar ileri tarihe ertelendiğinde katılamayacak olsak da, Suat ve ben de ertelenmesinin daha doğru olacağını düşünüyoruz. Çünkü hava koşulları organizasyon için uygun görünmüyor arkadaşlar. Bizim oyumuz, herkesin rahat etmesi açısından, ertlenmesinden yana ama ertelenmesin şeklinde bir karar çıkarsa, kesinlikle oradayız. ;):)

9. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Bir oylama açın o zaman ertelensin yada ertelenmesin diye ama önce perşembeye kadar beklensin mi beklenmesin mi diye oylama açın birde oylama açılsın diye oylama açarsanız işte o zaman tam demokratik bir seçim olur :D:D:D
    Bence acele etmeyin bu kadar hazırlandınız biz İzmir org. erteleme kararını 2-3 gün konuştuk havayı takip ettik yarın öğlen 12 de kesin kararı verin yeni hava raporları işlenmiş olur sitelere ;)

10. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Aşkıncım öyle bir söz söyledin bak cevap veremiyoruz.Sessiz sakin perşembe öğleni bekliyoruz.

11. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Barış cım benimkisi öneri sadece yanlış anlamayın o kadar heveslendiniz ve hazırlandınız diye söyledim bence yarın ki hava raporları bugünkünden daha kesin olur ;)

12. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Aşkıncım yanlış anlamak ne kelime doğru söze ne hacet.Tek kelime ile doğru sözü söyledin ona atıfta bulundum.Hafta sonu bence de daha keskin bir hava olacak tahminimce.

13. activist

activist ömer ekemen

Favori Kamış:
    gezer kurşunlu dip oltası
    En İyi Avı:
    LEVREK-KIRLANGIÇ-MIRMIR
    Barış korkulu rüya görmektense erteleyelim iyisimi.İlerliyen tarihlerde bir daha düşünülür yeni bir organizasyon.Olmadı bizde beyhan ayarlayabilirse tatlısu aktivasyonunu :D :D yapabiliriz.ne dersin ...!

14. efendiBEY

efendiBEY Muharrem

saygılar ömer abicim bu haftanın durumu karısık gibi görünüyor_...ama bilirsiniz balık yagmurlu havayı sever bizde sıcak sahilii :)) bizlerde şekerden imal edilmedik yanımıza şemsiyeleride alırız olur biter en kötü ihtimal.. ben corludayım şuan abii eger olursa bu hafta organizasyon için bursaya dönücem eger olmazsada haftaya dönücem inşallah bir karara varırsınız.herkesin kafasıda karıştı? hayırlısıyla belli olsada durumlar herkeste ona göre hareket etse derimm..saygılar ömer abicim

15. beyhan

beyhan beyhan karaca

erteleyelim arkadaşlar inanın benimkadar hazırlanan olmamıştır 60 cmlik 10 adet masa yaptım herzaman emrinize amade kalın saç bulursam ızgarayıda portatif yapıcam tatlı suya sadece gidelim deyin :)

16. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Aman Muharremcim arkadaşlar ben dahil tüm arkadaşlar erteleme fikrini benimsedi.Ama kolay teslim olmamak adına Perşembe günü öğle saatini bekleyeceğiz.Yağmur altında sakat olur.Bir iki kişi ile gidilse sorun olmaz da 30-35 kişi biraz kasar.Her şeyde bir hayır vardır.İleride daha da çok katılım olur inşallah.

17. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Beyhan abi senin emeğini nasıl öderiz bilmem.Org.larda en çok sorun yaşadığımız masa sorununu çözdün ya Allah ne muradın var sa versin.Bursa ya bi döneyim hayırlısı ile bi buluşup akarız bir yerlere.

18. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    47 kg önce ben tuttum sandım ama galiba o beni tutmuş hala evliyim :=)
    3 kişi bizde errtelenmesi yönünde oy kullanıyoruz. kayıtlara geçsin lütfen :D:D

19. Suatreis

Suatreis

Sayın ev sahipleri..:)

Organizasyonumuzun ertelenmesi durumunda Mayıs ayının 2.haftası bizim açımızdan uygun olabilir. Sennur Hn.ın bu durumdan henüz haberi yok, bende az önce haberdar oldum ancak Adminemiz istirahatte olduğu için rahatsız etmek istemedim. Kendileri hafta sonu için tedbir amacı ile uyku stoklamaktadır, sizde rahatsız etmeyin zira başınıza gelicek en şefkat dolu ve samimi faaliyeti müsadenizle ben biliyim :D Söz konusu zaman için önceden planlanmış başka bir faaliyetimizin sağlık sorunları nedeni ile iptal edilmesi sözkonusudur.

Ertelenmeyecek kararı alınır ise bizim yağmurluklarımız ve çadır bezi üzerine sürülecek su geçirmezliği sağlayan kimyassalımız (gizli..:D ) çadırın ikinci kat brandası, zemin yalıtkanları, hsp ile termofor ısıtıcılarımız hazır.

20. beyhan

beyhan beyhan karaca

suatçım sen bu işi biliyon benim çadır kurduğum dönemlerden kalma hatırı sayılır büyüklükte bir naylon brandam var ayrıca araçta bizle kalacak sığınırız bi yerlere ertelemek enson istediğim şey dilerim hava güzel olur faliyetimizi gerçekleştiririz sennur hanıma saygılar görüşmek üzere:)