2. Geleneksel Bursa Balikavi Organizasyonu 26-27 Nisan ERTELENMİŞTİR!!!!

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında ALABORA21 tarafından paylaşıldı.

1. beyhan

beyhan beyhan karaca

bazı şeyleri çok istememek lazım demekki :eek: ihtiyarlar diyor nisanın 26 27 si mutlaka hava böyle olurmuş hiç dikkat etmemiştim aslı varmı yokmu arayı çok uzatmayalım karar verelim yeni tarihe :)

2. Dio_nysos

Dio_nysos İhsan

Favori Kamış:
    Okuma TR65
    En İyi Avı:
    Henüz bulamadım
    Beyhan Abi, bu soylediğin tarihler benim doğum günüyle çakışıyo. Bir bakayım eski fotolara. Dedikleri gibiymiş :rolleyes:

3. Suatreis

Suatreis

aşağıdaki linkte bahsedilen takvim ciddi anlamda deneyim ve metootolojil önermeler eşliğinde oluşturulmuş ve marmara bölgesi ile yüzde 80 uyumluluk göstermektedir.

Rahmetli balıkçı dedem söyler dururdu da biz kulak asmazdık, yaaa dede ne fırtınası yaaa balık tutalım bizim sandalımız kocaman bişey olmaz diye dırdır ederdik...ama o hastayım şimdi kürek çekemem der dururdu...boğazda 7 yaşında kürek çekmeyede bizim gözümüz yemezdi :D

http://egeweb.ege.edu.tr/suurunleri/firtina_takvimi.html

4. beyhan

beyhan beyhan karaca

sittei sevir ne bilen varmı:confused:

5. Nisan ayında başlayan ve 10 güne yakın süren bir fırtına..Aniden alakasızca başlayan fırtına:)

6. Ertelenmesi iyi olmuş..Burda sanki gök delinmiş.;)

7. beyhan

beyhan beyhan karaca

evet gerçekten duman olucakmışık bakıyon bulut yok yağmur geliyor rüzgarla beraber:eek:

8. erdemhasim

erdemhasim Erdem Haşim

En İyi Avı:
    Levrek-yaklaşık 2 kg
    bu haftasonu(26-27 nisan) fıstıklıdaydım ve gece boyunca oradaydım.hava çok güzeldi ertesi günü de öğlen pikniğimizi de yaptık.ancak bursaya dönerken akşam 16 gibi yağmur atıştırmaya başladı.balık konusuna gelince ... kalmar,sülünes,teke ve boru kurdu kullanmama rağmen sadece iskorpit vardı.başka hiiç yemi yoklayan balığa rastlamadım.yemler sağlıklı bir şekilde oltada duruyordu.bilgilerinize...

9. ALABORA21

ALABORA21 Doğu Murat Gözsüz

Favori Kamış:
    wmc ,d.a.m ,shimano,mustad,raphala
    En İyi Avı:
    117 KİLO orkinos
    Aslında biraz düşünürsek Poyraz yüzünden olsa gerek balığın olmaması :) yani 1 hafta önce eşkine alınan yerde nasıl oluo da 1 hafta sonra iskorpit gelio ? Ama narlıda poyraz karayel ne eserse essin banko balık karagöz..... BKalım kısmet... elbet haya güzel olur bizde toplanırız... ama bence bu h. içi 1kez daha bursada toplansak iyi olur diye düşünüyorum ????

10. can1963

can1963 Recep Can

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    turna 2,5kg
    evet havalar düzelir düzelmez toplanalım derim uzadıkça insanın iştahı kaçıyor.

11. beyhan

beyhan beyhan karaca

hadi bida karar alalım ne zaman :confused: ama bu sefer ben gelemeye bilirim bizim araçlardan biri kaza yaptı iki meftamız yirmi beş yaralımız var ikisi şoför biri öldü biri yaralı araç fabrikaya geri gönderildi benim arabanın yükü arttı ama her türlü desteğim devam edecektir görüşmek üzre hoşça kalın:(

12. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Evet Beyhan abi folklor ekibini taşıyan araçtan bahsediyorsun zannedersem.Duydum ve çok üzüldüm.Allah ölenlere rahmet etsin.Geride kalanlara da sabır versin.

13. beyhan

beyhan beyhan karaca

evet onların hepsini ben taşıyordum antreman yaparken şimdi araç eksildi artık diğer branşlarada takviye edicez görüşürüz dalma işini düşünüyosun dimi :)

14. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    İşlerimi ayarlayım abi senin yanındayım kısmetse.

15. Dio_nysos

Dio_nysos İhsan

Favori Kamış:
    Okuma TR65
    En İyi Avı:
    Henüz bulamadım
    Beyhan abi hepimizin başı sağolsun. Yaralılara geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar. Benim kuzen de halk oyunları ekibinde ve ufak tefek sıyrıklarla atlattı. Kazanın olduğu akşam ben de burdan manisaya gittim. Oldukça büyük bir kaza. Otobüsü gördükten sonra insan şükrediyor. Aklıma geldikçe hala ellerim titriyor. Allah böyle acıları hepimizden uzak tutsun..

16. beyhan

beyhan beyhan karaca

kim senin kuzenin üçünün dışında çocuklar iyi buna şükür hoca iyi değil hala komada

17. Dio_nysos

Dio_nysos İhsan

Favori Kamış:
    Okuma TR65
    En İyi Avı:
    Henüz bulamadım
    Kuzenim nazife, çok şükür iyi. kaza dan sonra otobüsten ilk çıkanlardan. Yaralılara yardım etmişler. o gece sabaha karşı bursaya donduk. Geldikten sonra hergün hastanede nakil olan arkadaşlarının yanında. Yaralıların durumunu da haber alıyoruz. Hocayı Ege üni. Hast. nakletmişler. Durumunu biliyorum. Allah çocuklarına bağışlasın :(

18. can1963

can1963 Recep Can

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    turna 2,5kg
    Beyhan bey geçmiş olsun ölenlere allah rahmet eylesin yaralılara da allah şifa versin çok üzüldüm tekrar geçmiş olsun..

19. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Çok geçmiş olsun Beyhan abi ölenlere Allahtan rahmet yaralılara da tez zamanda şifalar diliyorum. Organizasyonda inşallah sizinboş zamanınıza denk gelir.

20. ALABORA21

ALABORA21 Doğu Murat Gözsüz

Favori Kamış:
    wmc ,d.a.m ,shimano,mustad,raphala
    En İyi Avı:
    117 KİLO orkinos
    Çok geçmiş olsun abi,,
    O otobüste sinem diye aynı şirkette çalıştığım bir abamda vardı kendisi hala şokta konuşamıyor. Elbette boş zamana gelir. gelmesede getirirz orta yol mutlak bulunur.Zaten havalar ve su sıcaklığı 5-11 derece arası ani bir çıkış göstereckmiş.O zamana kadar ok zamanımız var :D:D