2. Geleneksel Bursa Balikavi Organizasyonu 26-27 Nisan ERTELENMİŞTİR!!!!

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında ALABORA21 tarafından paylaşıldı.

1. amatörötesi

amatörötesi

Favori Kamış:
    2 kamış 2 makina detaylara girmeyelim
    En İyi Avı:
    Kocaman kocaman istavritler
    ^^
    Buradan kaçırdığım çok da fazla bir şey olmadığını anlıyorum :D

Selam ve saygılarımla üstad.;)

2. beyhan

beyhan beyhan karaca

erdem bey benim kadar isteyen çok kişi vardı ama korkma yemi arasıra suya sok kurumasın lazım olacak beyler yarın eski karaağaç köyüne gidicem görevli olarak uluabatın kıyısı gün boyu boşum gelen olursa ordayım kıyıda ;)

3. ALABORA21

ALABORA21 Doğu Murat Gözsüz

Favori Kamış:
    wmc ,d.a.m ,shimano,mustad,raphala
    En İyi Avı:
    117 KİLO orkinos
    SELAMLAR.....
    Abiler kimseden ses çıkmıo herhalde bu org. suya düştü :eek: h.sonu gemlikte mğkemmel istavrit çıkıodu bence çaparisini doldurmak isteyen gemliğe gelmeli ;) :)

4. can1963

can1963 Recep Can

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    turna 2,5kg
    bizim org. ne zaman olacağı belli değil böyle giderse dediğin gibi bu sene zor. ;) ;) bu arada istavrit kıyıdan mı kayıktan mı çıkıyor.

5. ALABORA21

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    117 KİLO orkinos
    Kıyıdan da teknedende baya alıolar diye duydum nasiplenemedik daha istavrite :D barış abi eğer ordaysan bana bi ses ver ya :S ne olcask ne bitçek bi hevesle girdik kafa üstü çakıldık desek yeridir :S:S

6. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Şu anda beklemedeyim Doğucum.:D

7. ALABORA21

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    117 KİLO orkinos
    Hani Şevkim kırıldı desem yeridir :mad:

8. mulker

mulker Murat

Favori Kamış:
    2.70 m.kamış+Alba makine
    En İyi Avı:
    son hatırladığım deniz kefali 2,5 kg.
    okullar kapanmadan org.u yapalım..yoksam her yer bikinili insanlarla dolcek..ben gelemem o zaman, dikkatim daalıyo balık tutarkene.ehe :D

9. beyhan

beyhan beyhan karaca

de hadi ozaman yapalım şunu artık :D

10. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    He valla bi rüzgar esti, organizasyon püfff :D :D

11. ALABORA21

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    117 KİLO orkinos
    saten hevesimde kırılıdı yani eskisi gibi içimde birt heyecan kalmadı o kadar mhbbeti geçti 1 sattlik yağmur bizi bu hale getiri.... bilemeyecem ama zamanı gelio bence ilgili kişilerin (bende dahil) bu konuya bir açıklık getirmesi lazım ki sadece benim konuşmamla olacak bişi deil. Barış abinin bence biran önce bu tarafa gelmesi lazım :D en kısa zamanda bursada toplanarak bu işe bence artık bir açıklık getirilsin yeterince erteledik kaldı ki balık ta artık kıyıya yanlamaya başladı elimiz boş dönmeyiz.....

12. celal

celal celal dere

Favori Kamış:
    olta nın hertürlüsü
    En İyi Avı:
    çıpura almıştım zamanında 400 gr
    zamanı geldi bence artık

arkadaşlar bana kalırsa bir hafta sonu bu hafta sonu tabiki yakın bir tarih olmalıki olsunda yani...organizasyona gelinceyse akşam cümbür cemaet yeriz içeriz ben mesela kokareç mangalımı getiririm herkes doyana kadar benden o gece artık kim ne getirirse de herkes muhabbetine bakar sabah da erkenden kıyıdan olta atmaktansa kişi adetine göre tekne kiralanır belli bir saate kadar balık muhabbeti sonrasıda tekrar bir akşam kayıntısı sonrasıdaa malummm pazartesi iş başı sendurumu:) eger uygun görülürse 7 haziran akşam üstü bu organizasyonu gerçekleştire biliriz ama çok kişi ama az kişi karar sizin arkadaşlar:confused:

13. erdemhasim

erdemhasim Erdem Haşim

En İyi Avı:
    Levrek-yaklaşık 2 kg
    7 haziran tarihindeki organizasyona (tabii olacaksa ) beni üç kişi yazın kardeşim.neresi olursa olsun ...erdemhaşim,ege(oğlum) ve arkadaşım gönül...
    hadi bakalım umarım gerçekleşir de bursa grubu kendini gösterir fotoğraflarda..saygılar..

14. ALABORA21

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    117 KİLO orkinos
    son...

Herkez şu an izleyici konumda zaten.Kıpırdanmalar oluo evet fakat teorikte hesaplanan pratikte tutmayabliri:cool: burada herkez balık tutmaya çok hevesli.Hevesim kırıldı açıkça sölemek isterim. Ama ben kışın kar yağaryen algarna çektiğimi de bilirim ocak ayında suya girdiğmide :eek: 1 yağmur yada 1 kar beni etkilemez. keyfimi hiç bozmaz o yüzden allah ölüm vermezse ben karda yağsa dolu da yağsa bu ara bir organizasyonda bulunmak isterim. Bakın sitede 1kaç kişi yznden ben resimli paylaşımda bulunmuyorum fakat reelde görüştüğüm insanlara bu avların kantırlarını sunuyorum sunacamda. Sitede şu ansa sadece izleyici konumdayım. Fikir paylaşımı tabikji söz konusu. Fakat artık sanala deil reel de kendimi daha iyi ifade ettiğimi düşünüyorum.Sözü fazla uzatmadan sadede gelelim; birkaç ay forumdan uzaklaşma kararı aldım. İsteyen istediğini düşünebilir. Önemli değil. Sevdiğim saydığım abilerimin düşünceleri fikirleri benim için önemli kalan herkeze yinede teşekküe ederim. Elbette kararım değişecek fakat şu an için durum bunu gerektiriyor. HERKEZE KOLAY GELSİN......RASTGELE..........

15. kursat

kursat kursat

Bursa için organizasyon olmamış sanırım eğer olursa haftasonuna denk gelirse katılmak isterim.Saygılar.

16. erdal25

erdal25 Erdal

En İyi Avı:
    yok desem yeridir
    bursa organizasyonu bu sene olsun bari. barış abi ve diğer arkadaşlar nerdesiniz

17. pulserkan

pulserkan SERKAN

Favori Kamış:
    Remixon
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    900 gr lahos
    sayın abilerim ve kardeşlerim

sevgili balıksever bursalılar ve tabii ki organizasyona diğer yerlerden katılmak isteyen abilerim ve kardeşlerim. Ben yeniyim ve organizasyona açım artık organizasyon istiyorum :) İstanbul 10 milyonsa bizde 2 milyonuz onlar 17. organizasyonu düzenliyorlar bizse daha 2. yi yapamamışık önceki organizasyonu düzenleyen arkadaşlardan bu konuda yardım istiyorum. İyi günler... Sabırsızlıkla bekliyorum

18. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Sizi İstanbul'a bekliyoruz.

Bu arada Aramiz Bora dostumuzu takip etmenizi öneririm.

19. pulserkan

pulserkan SERKAN

Favori Kamış:
    Remixon
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    900 gr lahos
    Çok teşekkürler inşallah gelebilirim ama hiç zannetmiyorum :( ama eğer gelecek olursam mutlaka katılmak isterim organizasyona

20. pulserkan

pulserkan SERKAN

Favori Kamış:
    Remixon
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    900 gr lahos
    Bursaaaaaa

Nerde Bursaaaa haydi arkadaşlar ustalarım ağabeylerim organizasyon bekleyişi içindeyiz illaki büyük olacak diye birşeyde yok 10 kişilik bile olabilir ama olsun artık 2 sendeir organizasyon bekliyoruz...