2. Geleneksel Bursa Balikavi Organizasyonu 26-27 Nisan ERTELENMİŞTİR!!!!

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında ALABORA21 tarafından paylaşıldı.

1. ALABORA21

ALABORA21 Doğu Murat Gözsüz

Favori Kamış:
    wmc ,d.a.m ,shimano,mustad,raphala
    En İyi Avı:
    117 KİLO orkinos
    şimdiden hayırlı uğurlu olsun grubun en çömezi olarak tebrik etmek bana düşer :D:D

2. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Seni de aramızda görecek miyiz?Sadece tebrik olmaz değil mi?

3. beyhan

beyhan beyhan karaca

tamam arkadaşlar perşembe 20:00 ordayım yalnız biraz arızalandım perşembeye kadar toplanırım sanırım görüşürüz

4. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    47 kg önce ben tuttum sandım ama galiba o beni tutmuş hala evliyim :=)
    Geçmiş olsun beyhan abicim ciddi bir sıkıntı yoktur umarım yapılacak bişi olursa haber ver abicim !

5. beyhan

beyhan beyhan karaca

benim belimde fıtık var üşütünce ikiye katlıyor birkaç gün yatıcaz geçicek teşekkür ederim

6. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Beyhan abi çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsiniz inşallah.

7. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.

YER : FISTIKLI
    ORGANİZASYON ZAMANI: 26 - 27 NİSAN
    HAREKET SAATİ: C.TESİ 15:30 BULUŞMA

2. GELENEKSEL BURSA BALIK AVI KATILIM LİSTESİ:

1. Mallaca ( Barış)
    2. Mallaca arkadaşı (Vehbi)
    3. Mallaca arkadaşı (Hasan)
    4. Mallaca arkadaşı (Murat)
    5. Activist ( Ömer)
    6. ALABORA21 ( Doğu Murat Gözsüz )
    7. Boraarhan (Bora)
    8. nuyageva (ufuk)
    9. Bursa_Bulent (bülent)
    10. Le Serkan (Serkan)
    11. Balıksever (Ufuk)
    12. Hikmet Cengiz
    13. can1963 (Recep Can)
    14. can1963 oğlu
    15. Balıksever (Ufuk)
    16. La-Traviata (ercan)
    17. mazosit (Ömer)
    18. beyhan (Beyhan ağabey)
    ==Yer : Fıstıklı
    ==Organizasyon zamanı: Nisan 26 Cumartesi.(Hava şartlarına bağlı 1 hafta ileri atılabilir) Cumartesi 15.30 gibi buluşulup,16.30-17.00 civarı org.yerine intikal planlanmaktadır.

==Ulaşım : 20 Kişi tamamlanırsa (ki eğer bu sayıya ulaşamazsak Bursa da org.olayı biter :) ) 18 kişilik Transporter benzeri araç kiralanacak.Kendi özel araçlarınız ile gelebilirsiniz.Araçsız olacak arkadaşlar bunu belirtir ise iyi olur.Şehir dışından gelen arkadaşlarımız buluşma yerine özel araçlarla getirilecektir.Buluşma Eski Garaj daki Kent Meydanında veya oraya yakın merkezi bir nokta da olacaktır.

==Yiyecek-İçecek : Sanki ailecek pikniğe gidiyormuşsunuz gibi yanınıza suyundan etine,masa veya şilteye ,tabak-çanağa ,ekmeğine kadar her kez bireysel olarak tüm ihtiyaçlarını temin edecek.Tabiki biraz daha fazlaca getirebilirsek şehir dışından gelebilecek arkadaşlarımıza BUrsa misafirperverliğini bir kez daha göstermiş oluruz.
    ==Hedef balık :Mırmır,ispari olacaktır tahminimce.Ama ne diyorduk balık bahane muhabbet şahane.Yem olayı kent meydanındaki soydaş pazarında balıkçı bayram abi ile yem temini ve fiyat konusunda konuşulacaktır.Biraz erken gelerek yem alınabilir.
    ==Organizasyon Ücreti :Minibüs ücreti 180 YTL/GÜN + 30 YTL mazot = 210 YTL dir. Şoförlü olacaktır.(Daha ucuza götürebilecek tanıdığı olan varsa benimle irtibata geçebilir) Minibüs ile gelecekler 18-20 yi bulursa 10-11 YTL arası bir meblağ ödeyeceklerdir.Düz hesap 15 YTL vermek isteyenlere itiraz edilmeyecektir. :) Minibüs sayısına ulaşılıp kiralandıktan sonra özel araç imkanı bulan arkadaşlar dikkat edin kira sözleşmesi üzerimize olacağı için minibüs ücreti o dostlarımızdan alınacaktır.Ha geleceğim deyip de gelmeyenler ise vicdanları ile başbaşa bırakılacak ve Allaha havale edilecektir. :)
    ==Aklınıza takılanlar :Organizasyonla ilgili eklemek-sormak istediğiniz, kendi imkanlarınız ile dostlarımızı düşünerek yapabileceğiniz yardımlar vs. gibi konularda benimle irtibata geçmeniz rica olunur.Katılımcı arkadaşlar mailimden bana ulaşarak cep numaralarını ,kaç kişi gelebileceklerini,masa-sandalye getirebilme durumlarını bana bildirirlerse sevinirim.Muhakkak eksik bıraktığımız noktalar olmuştur.

Bursalı dostlar el birliği ile bu işi de başaralım.Şehir dışından gelecekleri karşılamak,avlak yerine veya buluşma noktasına getirmek vs.konularda yardımlara açığız.Bana cepten ulaşarak ne gibi bir yardım yapabileceğinizi belirtirseniz sevinirim.

Haydi hayırlısı olsun Allah mahçup etmesin.

Barış ŞENGÜL.(mallaca)
    Cep: 0537 249 30 80
    mail: mallaca9@hotmail.com
    Bana ulaşamamanız veya meşgul olmam durumunda ;

Ömer Ekemen (Activist)
    0532 730 22 78

ÖNEMLİ
    Organizasyondan önce Bursalı dostlarımızın buluşup Organizasyon konusu hakkında fikir alışverişi yapacakları organizasyon öncesi buluşma tarihi belli olmuştur.Tarih ve saatimiz 03.04.2008 Perşembe akşamı saat 20.00 de Kültürpark içi Orman Aile çay bahçesinde Sıcak bir çay içip iki lafın belini kırmak isteyen Bursa da ki tüm dostlarımın teşrifini bekliyorum. Barış (Mallaca)

8. ALABORA21

ALABORA21 Doğu Murat Gözsüz

Favori Kamış:
    wmc ,d.a.m ,shimano,mustad,raphala
    En İyi Avı:
    117 KİLO orkinos
    valla abi bnd egelmek istiorum ama iş biliosun :confused: limanda çalıştığımız için bazen sabahlıyoruz bazen saat 4 te eve gidioruz saati belli olmuyo ama zamanım olursa %100 orda olacam zaten saat 8 demedeki sebep te bu :)

9. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    İnşallah müsait olan arkadaşlarımızın katılımını bekliyorum. Taner Pınar,Ercan-Selim,Serkan,Hikmet abi,Ufuk,Bora sayamadığım daha bir çok arkadaşım sizleri de bekliyoruz.

10. activist

activist ömer ekemen

Favori Kamış:
    gezer kurşunlu dip oltası
    En İyi Avı:
    LEVREK-KIRLANGIÇ-MIRMIR
    :p Yarın kesin geliyorum :p

11. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Sadece ikimiz mi olacağız Ömer abi.Baksana gelirim diye teyid eden pek yok gibi.

12. hikmet cengiz

hikmet cengiz Hikmet CENGİZ

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    zargana
    Barış kardeşim ben maalesef yarın şehir dışında olacağımdan, aranızda olamayacağım. Bence bu işi bir hafta sonu yapsak katılım da daha fazla olabilir.

13. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Canın sağolsun Hikmet abim.Org.da bekliyorum seni inşallah.

14. balikci

balikci

Barış abi hayırlı olsun iyi gidiyor gibi ne dersin? şimdiden 20 katılımcıya ulaşmışız bile.. tüm dostlar yine bir araya gelecek, güzel anları bizlerle paylaşacaksınız... bundan daha ne güzel olabilir. :)

15. ömer çelebi

ömer çelebi ömer çelebi

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Ne siz sorun ne ben söyliyeyim.
    Arkadaşım iyi geceler,
    Acilen sizlerle iletişim kurmak istiyorum. Ama gece geç oldu. Şuan için mail adresimi verip, daha sonra tekrar haberleşebiliriz. Nisan org. gelmek istiyoruz..

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 3 Nisan 2008
  16. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Arkadaşım aramıza hoş geldin.Gerekli bilgilendirmeyi mail adresine yaptım.Bu akşam saat 20.00 da Kültürpark Orman çay bahçesinde buluşuyoruz.Mailde cep numaram var.Eğer gelirsen tanışmış ve 27-28 Nisan daki orgumuz için değerli fikirlerini bizimle paylaşmış olursun.

17. erdal25

erdal25 Erdal

En İyi Avı:
    yok desem yeridir
    balık avı ile ilgili hiç bir fikrim yok hatta daha benim bi oltam bile yok ama geçen sene tatilde başlayan bi balık tutma maceramdan çok etkilenip bu tip organizasyonlara katılmak istiyorum ama dediğim gibi ben hiç anlamam bu işten yalnızca şanslıyım bana nasıl yardımcı olabilirsiniz. bu arada tanışmaya çok isterim ama b akşam kurtlar vadisi var :) :cool:

18. erdal25

erdal25 Erdal

En İyi Avı:
    yok desem yeridir
    tanışak dahi olsa bu tip organizasyonların cuma olması daha güzel olur bence ama tabi artık karar verildi. cumadaki amaçta ertesi gün hafta sonu rahat rahat oturulur muhabbet edilir ev birazuzak benim ordan kalkıp eve gitmem birbuçuk saat o bakımdan yani:(

19. mulker

mulker Murat

Favori Kamış:
    2.70 m.kamış+Alba makine
    En İyi Avı:
    son hatırladığım deniz kefali 2,5 kg.
    ben geliyom dostlar..yazınız listeye..hatta 2 arkadaş daha getircem..ölmez sağ kalırsak kesin..

20. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Erdal cım seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız.Organizasyonlarda birincil öncelik sohbet,muhabbet ve tanışmaktır.Balık tutmak ikinci plandadır.Hiç bir şey bilmemen hiç bir şeyi değiştirmez.Şahsım adına bende bir şey bilmezken sitemize katıldım.Yanlış yaptım,doğrusunu buradan öğrendim.Seninde içinde varsa öğrenirsin.

Perşembe olmasının sebebi Cumadan balığa çıkacak arkadaşlar var.Bu nedenle onların planlarını bozmamk için kara alındı.