ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLAR 2012 nin ilk gününde 2 arkadaş malatya elazığ il sınırı olan kömürhan köprüsüne alabalık için yola koyulduk sabah 6 cıvarı av alanımıza vardık uzun süre at çek yaptık sabah 9 gibi tam umutlar tükenmekteyken bu balıgı yakaladım baya uzak bi mesafede kasıgı aldıgı için kıyıya geleene kadar bi hayli zevk verdi kısaca adrenalin tavan yaptı reeling günün tek balıgı ama iyi balık.. bu hafta yani 8 ocakta ise keban tarafında avlandık çamurdan dolayı arabanın gidememesi yüzünden baya yürümek zorunda kaldık yagmur dolayısıyla pek verimli geçmeyen avımız bi sazan bi alabalıkla sona erdi. bunlarda çok yorucu balıksız ama zevkli avımızdan bi kaç kare Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Hemşerim (bende malatyalıyım), malatyanın toprağı bile yeter. Barajda şu an su çokya belkide ondan balıkları bulamamışınızdır. Avlarınız daim olsun.
Balik bi guzel, Sucuklu yumurta ayri guzel of of Allah agnizin tadini bozmasin kardesim. Aviniz daim olsun.
teşekkür ederim daha büyük ve daha keyifli avlar sizin olsun yolu düşen olursa beraber olsun beklerim
SAZANCI44;TEBRİKLER HEMŞERİM.... TŞK EDERİM HEMŞERİM SİZDE NE VAR NE YOK GİDİYORMUSUNUZ BU ARALAR GECENLERDE SANA Bİ ÖZEL MESAJ ATTIM AMA BECEREBİLDİMMİ BİLMİYORUM..
mesaj gelmemiş biz bu aralar pek gitmiyoruz 1 ay sonra başlarız en son 3 hafta önce gittik 5 -6 tane yakaladık.....