iyi akşamlar bugun gördüğüm 2 makine arasında kaldım bana yardımcı olursanız çok sevinirim kullanan ustaların cvplarını bekliyorum hangisini almalıyım sizce 1==lineaeffe marka PANTERA 4 B.B 4 cuscinetti - 1 bobina in alluminio + 1 bobina di ricambio in grafite 4 ball bearings - 1 aluminium spool + 1 extra graphite spool 2==Shakespeare Medalist FDS Reel (2450/060) Two well presented reels, perfect for big pit fishing or equally at home being used for beachcasting. Smooth and reliable these reels are sure to find their way into many anglers armoury. - Front drag - Graphite Body - Ambidextrous Counterbalanced Handle - Supplied with Spare Graphite Spool Model / Ratio / Capacity 060 / 4.5:1 / 320m of 15lb 070 / 4.5:1 / 270m of 20lb resimde 70 yazıyo ama bulamadım bu makinenin 60lığı cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler oltanızdan balığınız eksik olmasın(arkadaşlarla hafta içi balığa gidiceğim için bilgisi olan ustalarım kısa sürede cevaplarsa çok sevineceğim)saygılar
Ahmet yav ;http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=13814 bu başlığında aldım yazmışsın burda gördüm yazmışsın naaptın sen?
evt aldım ark.da diğer makina var değişelim dedi bende uzun uzun anlatmim diye böle yazdım ama sizden de bişe kaçmıyor...
Kaçar mıAnladım Ahmet ben bu makinaları kullanmadım ama Shakespeare iyi markadır diyebilirim.Umarım yardım bulursun..
ahmet bence de 2. makina ama istanbuldan bunu nereden buldun.ve fiyatı kaç para benimde hoşuma giden bir makina . kıyıdan uzak mesafeli atışlarda rahatlıkla kullanacağın bir makina.
Shakespeare Medalist FDS Reel (2450/060) şu makinayı buldun ve hala düşünüyormusun Shakespeare Sigma 80 kullanıyorum hemde 1981 yılından buyana 26 senedir arıza yapmadığı gibi istediğin boy kiloluk balıkları banamısın demeden kıyıya alıyor
aldım zaten usta Shakespeare daha bilindik bi marka benim bildiğim ondan onu aldım çokta memnunum performansı şimdilik güzel 10tane istavriti bazıları kuyruktan veya yanlarından takılmıştı geçen hiç bişe yok dedim 10 tane geldi ama tabi iyi olup olmadığını lüferde anlıcaz ondan sonra yorumlarımı sölerim