Merhabalar. Aranıza yeni katıldım bu msj. Aranızda olmaktan dolayı cok mutluyum. Bu acami ama hevesli balıkçı kardesinizi de "evet bende artık amatör bir balıkçı oldum" dedirgecek bilgi ve deneyimlerinizle bir şeyler ögretirseniz size minnettar olacağım. Benim şuan en buyuk sıkıntım babamın artık elini ayağını balıktan çekmiş olması ve çevresindeki arkadaşlarınında ava doymuş olmasında dolayı eski sevk ve havesle avlanmıyor olmaları haliyle onlarla değil de hala ilk günki gibi ava çıkarken ki gibi hayecanlı olan insanlarla ava gitme isteğidir. Bu arada ben Kocaelindeyim. Birazda kendimden bahsedeyim. Adım-Soyadım: Canberk ERGEÇ Yaş:22 İş-Güç:Veterinerlik ögrencisiyim Hobileri: Kara avı-Akvaryum(ve artık yavaş yavaş olta bılıkçılığı) Tercihi: Hertürlü olta balıkçılığı(tatlı su- tuzlu su-kıyıdan-tekneden fark etmez) Ricası:Bunaltıcı ve usandırıcı sorularından Ve acemiliğinnin verdiği sdaçma sorulardan sıkılmayacak yol gösterecek hevesli Dostlar-Abiler-Kardeşler şimdilik benden bu kadar Ben aranıza katılmış olmaktan son derece mutluyum Beni aranıza kabul etmeniz dileğiyle İyi günler