2 saatte tuttuklarım

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Okan_uA tarafından paylaşıldı.

1. güvenus

güvenus güven kaplan

Favori Makine:
    mıtchel armada pro 8000 -banax sx 4000
    En İyi Avı:
    levrek 4,450 gr
    tebrikler okan. bende bandırma ve civarında avlanıyorum. Avlandığın yer hakkında bilgi verebilirmisin. teşekkürler.

Güven KAPLAN
    BANDIRMA

2. Okan_uA

Okan_uA .

O zaman şöyle bir ipucu vereyim dalgalı havada olta atmanın zor olduğu bir yer.

3. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    mitchell tele spin; mistrall carp feeder,jaxon xt pro
    Favori Makine:
    shimano alivio,spro passion 730,banax,mistrall carpmax,okuma trinity,albastar,
    En İyi Avı:
    Aynali sazan 4.5kg,Baltik Morinasi 4 kg
    Okan kıvırmadan .................... desene be abim :)

Son düzenleme: 9 Eylül 2008
  4. Okan_uA

Okan_uA .

Yok be abim gerçekten orası değil.Bandırma dışı bir yer.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 8 Eylül 2008
  5. crazybluee

crazybluee ibrahim

Favori Kamış:
    Shakespeare
    En İyi Avı:
    12kg sazan
    cevaba bakarmısın
    Sen süpersin okan cım....:cool: :D

6. Okan_uA

Okan_uA .

Ne diyeyim be abi.:D
    Olur olmaz insanlar gelir,dalgıçlar gelir ki geliyor bazen.O avlağa sık gidemediğim için bende saklı kalsın herkes tarafından duyulmasın istiyorum.

7. crazybluee

crazybluee ibrahim

Favori Kamış:
    Shakespeare
    En İyi Avı:
    12kg sazan
    Sen bitanesin yaa :D Bu yaşta bu denli dıkkatli olmana bayıldım Mevlam sana Çok güzel avlar nasip eylesin...

8. Okan_uA

Okan_uA .

Abi çok sağolasın.;)
    Ancak bazıları şimdi inanmaz ancak gerçekten doğruyu söylüyorum ki serhat abinin dediği yer değil.

9. Okan_uA

Okan_uA .

Abi şimdi yanlış anlama da ben sana profilindeki 4.5 kiloluk levreği nerde tuttuğunu sorsam sen gönül rahatlığıyla söyleyebilir misin ?
    Sen onu söyle söz ben de söyleyeceğim.;)

10. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sevgili okan mevkiiyi söylememe isteğini anlıyorum ancak bence yanlış bir durum. zira bizler hepimiz ortak bir tutkuyu paylaşan insanlarız ve denizler kimsenin malı değil. denizdeki balıklar da rezerve değil. nasıl ki sen bana haziran ayında avladığım eşkinanın yerini sorduğunda sana bölgeyi hatta avlandığım kayayı söylediğim gibi sen de bence Güven beye yeri söylemeliydin. ama özelden ama burdan. av kıskançlığı, diğer amatör balıkçıları potansiyel ''düşman'' görmek ne sevgili Okan'a ne de hiçbir balıkavi net ailesi ferdine yakışmaz diye düşünüyorum.
    Ayrıca Okan'ın isteği üzerine benim altında imzamın bulunduğu mesajı değiştiren Şimendifer rumuzlu Şennur Hanım'a da durumu garipsediğimi bildiririm...
    Ben şahsen avı ve avcılığı kıskanmanın ayıp olduğu, avcılığın paylaşım ve fedakarlık olduğu desturunu büyüklerinden öğrenmiş biri olarak bu durumu anlamakta zorluk çektiğimi bildiririm...
    Saygılarımla
    Serhat
    Not: Ben kırmızı fenerin dışı demedim bu arada :)

11. Okan_uA

Okan_uA .

Tekrar söylüyorum güven abiye güvenseydim yeri söylerdim.Neden kıskanacakmışım ki.Ben senden yer istediğim doğru ancak ben öyle her zaman gidip orayı talan edecek biri değilim ki.
    Benim de garipsediğim nokta sana güvenip gideceğim yeri söyledim ve senin de güven abinin isteği üzerine beni düşünmeden cevabı vermen.

Mesela çıksın bakalım karşıma Mustafa abi , Aslıhan abi yeri söylüyor muyum söylemiyor muyum.

Son düzenleme: 9 Eylül 2008
  12. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Okancım
    zamanla ne demek istediğimi anlayacak ve bana hak vereceksin. senin yaşında ve durumunda olsam belki ben de seninle aynı şekilde davranırdım. ama dediğim gibi zaman geçsin biraz daha olgunlaş o zaman ne demek istediğimi, avcılığın tek başına balık tutmak olmadığını, paylaşımların daha güzel olduğunu, gerekirse hiç tanımadığın kimselere av yeri hatta tuttuğun balıkları verebilmenin o balıkları tutmaktan daha büyük bir haz olduğunu anlayacaksın. Gençliğini,heyecanını ve hırsını anlıyor ve buna saygı duyuyorum. seni yargıladığımı veya yadırgadığımı sanma sakın. daha ben sana ne av yerleri ne avlar söyleyeceğim :)

13. Okan_uA

Okan_uA .

Evet dediğin doğru olabilir.Balığa tek başıma gitmek çok canımı sıkıyor.Ayrıca büyüklüğünü gösterip bana da hak verdiğin ve başka av yerleri de söyleyeceğinden dolayı sana teşekkürlerimi iletmek istiyorum.

SAYGILAR.

14. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    özelden bana cep numaranı yolla mırmıra giderken seni de alayım bir akşam...
    ya da limandan sabah lüfere atarız ;)

15. Okan_uA

Okan_uA .

Özel mesaj yazdım gelmedimi.

16. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    tamam okan ben sana ulaşırım daha balık randımanlı değil zaten. Dayı haftasonu tüm kapıdağı turladı bi numara yok. Kara avı sezonu da başladığı için bölündüm biraz ama balık hızlansın balığa ağırlık veririz. lüfer çoğalınca kayık ta gelecek zaten o zaman daha kolay olur:)

17. Okan_uA

Okan_uA .

Bu balıkları tuttuğum yere eylül 20 ya da 21 inde gitmeyi düşünüyorum.Beklerim.

18. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    aferin okan sende artık büyük düşünmeye başlamışşın bak :)

Mesela çıksın bakalım karşıma Mustafa abi , Aslıhan abi yeri söylüyor muyum söylemiyor muyum

eee hadi bakalım söyle şu avlak yerini artık:D :D :D

19. Okan_uA

Okan_uA .

Gir msn ye abi konuşalım.

20. Merih94

Merih94 merih demirkol

Favori Kamış:
    Banax SX 3000 Daiwa 3.30 m Kamış
    En İyi Avı:
    Kefal 35 cm Kırlangıç 15 cm
    Maşallah maşallah :D coşmusun Okan abi dur bir kendime geleyim okulu düzene sokayım gideriz :D