tebrikler okan. bende bandırma ve civarında avlanıyorum. Avlandığın yer hakkında bilgi verebilirmisin. teşekkürler. Güven KAPLAN BANDIRMA
Ne diyeyim be abi. Olur olmaz insanlar gelir,dalgıçlar gelir ki geliyor bazen.O avlağa sık gidemediğim için bende saklı kalsın herkes tarafından duyulmasın istiyorum.
Sen bitanesin yaa Bu yaşta bu denli dıkkatli olmana bayıldım Mevlam sana Çok güzel avlar nasip eylesin...
Abi çok sağolasın. Ancak bazıları şimdi inanmaz ancak gerçekten doğruyu söylüyorum ki serhat abinin dediği yer değil.
Abi şimdi yanlış anlama da ben sana profilindeki 4.5 kiloluk levreği nerde tuttuğunu sorsam sen gönül rahatlığıyla söyleyebilir misin ? Sen onu söyle söz ben de söyleyeceğim.
sevgili okan mevkiiyi söylememe isteğini anlıyorum ancak bence yanlış bir durum. zira bizler hepimiz ortak bir tutkuyu paylaşan insanlarız ve denizler kimsenin malı değil. denizdeki balıklar da rezerve değil. nasıl ki sen bana haziran ayında avladığım eşkinanın yerini sorduğunda sana bölgeyi hatta avlandığım kayayı söylediğim gibi sen de bence Güven beye yeri söylemeliydin. ama özelden ama burdan. av kıskançlığı, diğer amatör balıkçıları potansiyel ''düşman'' görmek ne sevgili Okan'a ne de hiçbir balıkavi net ailesi ferdine yakışmaz diye düşünüyorum. Ayrıca Okan'ın isteği üzerine benim altında imzamın bulunduğu mesajı değiştiren Şimendifer rumuzlu Şennur Hanım'a da durumu garipsediğimi bildiririm... Ben şahsen avı ve avcılığı kıskanmanın ayıp olduğu, avcılığın paylaşım ve fedakarlık olduğu desturunu büyüklerinden öğrenmiş biri olarak bu durumu anlamakta zorluk çektiğimi bildiririm... Saygılarımla Serhat Not: Ben kırmızı fenerin dışı demedim bu arada
Tekrar söylüyorum güven abiye güvenseydim yeri söylerdim.Neden kıskanacakmışım ki.Ben senden yer istediğim doğru ancak ben öyle her zaman gidip orayı talan edecek biri değilim ki. Benim de garipsediğim nokta sana güvenip gideceğim yeri söyledim ve senin de güven abinin isteği üzerine beni düşünmeden cevabı vermen. Mesela çıksın bakalım karşıma Mustafa abi , Aslıhan abi yeri söylüyor muyum söylemiyor muyum.
Okancım zamanla ne demek istediğimi anlayacak ve bana hak vereceksin. senin yaşında ve durumunda olsam belki ben de seninle aynı şekilde davranırdım. ama dediğim gibi zaman geçsin biraz daha olgunlaş o zaman ne demek istediğimi, avcılığın tek başına balık tutmak olmadığını, paylaşımların daha güzel olduğunu, gerekirse hiç tanımadığın kimselere av yeri hatta tuttuğun balıkları verebilmenin o balıkları tutmaktan daha büyük bir haz olduğunu anlayacaksın. Gençliğini,heyecanını ve hırsını anlıyor ve buna saygı duyuyorum. seni yargıladığımı veya yadırgadığımı sanma sakın. daha ben sana ne av yerleri ne avlar söyleyeceğim
Evet dediğin doğru olabilir.Balığa tek başıma gitmek çok canımı sıkıyor.Ayrıca büyüklüğünü gösterip bana da hak verdiğin ve başka av yerleri de söyleyeceğinden dolayı sana teşekkürlerimi iletmek istiyorum. SAYGILAR.
özelden bana cep numaranı yolla mırmıra giderken seni de alayım bir akşam... ya da limandan sabah lüfere atarız
tamam okan ben sana ulaşırım daha balık randımanlı değil zaten. Dayı haftasonu tüm kapıdağı turladı bi numara yok. Kara avı sezonu da başladığı için bölündüm biraz ama balık hızlansın balığa ağırlık veririz. lüfer çoğalınca kayık ta gelecek zaten o zaman daha kolay olur
aferin okan sende artık büyük düşünmeye başlamışşın bak Mesela çıksın bakalım karşıma Mustafa abi , Aslıhan abi yeri söylüyor muyum söylemiyor muyum eee hadi bakalım söyle şu avlak yerini artık