2.Aynalı Sazan Avım Yer:Tatarköy Barajı Saat:2.30-8.30 Fotolar:Birazdan Tarih:3 Ağustos 2008 Evet bugunku balım avım eskılere gore daha ıyı geçtı ve superdı sımlı çapari(yeşil,kırmızılı) den yaptıgım ozel soluncanlı oltamda ilk 1 saat ıyı geçmesede sonrada bayağ açıldım 1,2,3,4 kesti sonra 1,2 saat sonra tekrardan açılarak 1,2,3 sonra 30 dk sonra 1,2,3 tane daha sazan yakladım 6 buyuk 4 kucukle bugunu kapadım superdı bırazdan fotolar gelıyor.
çok uzgunum kardeşim cozunurlugu 2 megapıksel olan bır kam la çektım flashı kapadım aksamda yanı pek ıyı çıkmadı dıjıtal kamera alıcam zaten o yuzden fotolar ıstek olursa koyarım demıstım berbat çıkıyor neyse bır dahakına daha ıyı çekeceğım bu arada sağol
Balıkları göremedik zaten torbanı içinde birşey gözükmez kerhalde yine de tebrikler daha açık daha belirgin fotalar lursa daha iyi olur
Çağatay arkadaşım avını peşin peşin tebrik etmeden önce; avladığın balıkların boyları hakkında fikir edinmek istiyorum zira elinde tutarken görüntülediğin ve pek net olmayan fotoğraflarda balıkların biraz küçük olabilecekleri kuşkusu oluştu bende... Haberin olamıyacağı ihtimalini düşünerek aşağıda linkini verdiğim 1/2 nolu tebliğe bakmanı, sazan balığı ve avlayabileceğin diğer türdelerdeki balık boy limitlerine göz atmanı rica edeceğim http://www.balikavi.net/dokuman/teblig.php
Bu ne şimdi esrarengiz fotoğraflar içinden bir anlam mı çıkarmamız gerekiyor. Sitede yayınlanan diğer avraporlarını incelerseniz av raporunun nasıl olması gerektiğini anlarsınız sanırım. Balıkların fotoğraflarını mümkünse avladığınız yerde değilse çekebildiğiniz ilk yerde ve nerde çekerseniz çekin boyutlarının net bir şekilde görünmesine dikkat edin. Burda böyle raporlar yayınlamaya devam ederseniz diğer üyelerin tepkilerinden başka bir şeyle karşılaşmassınız. Nacizane tavsiyem kurallara uyarak avlanmanız ve av raporlarını düzgün bir şekilde yayınlamanız....
Ellerinize sağlık ,güzel balıklar her ne kadar pek balıkları ayırtedemesekte .Birde tatarköy göleti dediğiniz ,Edirne - Tatarköy mü ? merak ettimde
hayır l.burgaz. bır dahakıne koyarsam orada çekıcem dıjıtal alıcam uzgunum sımdılık zaten bu senelık avlarımı tamamladım okullar açılıyor malesef fırsat yaza kadar bulamıcam seneye yazın orada yerınde adam gıbı cekıceğım.