2.Sazan Avım(Fotolar Az Sonra)

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında Oltalı_Adam tarafından paylaşıldı.

1. Oltalı_Adam

Oltalı_Adam yok

En İyi Avı:
    Fis
    2.Aynalı Sazan Avım

Yer:Tatarköy Barajı
    Saat:2.30-8.30
    Fotolar:Birazdan
    Tarih:3 Ağustos 2008
    Evet bugunku balım avım eskılere gore daha ıyı geçtı ve superdı sımlı çapari(yeşil,kırmızılı) den yaptıgım ozel soluncanlı oltamda ilk 1 saat ıyı geçmesede sonrada bayağ açıldım 1,2,3,4 kesti sonra 1,2 saat sonra tekrardan açılarak 1,2,3 sonra 30 dk sonra 1,2,3 tane daha sazan yakladım
    6 buyuk 4 kucukle bugunu kapadım superdı bırazdan fotolar gelıyor.

Son düzenleme: 3 Ağustos 2008
  2. Oltalı_Adam

Oltalı_Adam yok

En İyi Avı:
    Fis
    Fotolar Geldi

Son düzenleme: 3 Ağustos 2008
  3. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    ben hiç bişe anlamadım desem yeridir ama yinede tebrikler daha iyi fotolar bekliyoruz

4. Oltalı_Adam

Oltalı_Adam yok

En İyi Avı:
    Fis
    çok uzgunum kardeşim cozunurlugu 2 megapıksel olan bır kam la çektım flashı kapadım aksamda yanı pek ıyı çıkmadı dıjıtal kamera alıcam zaten o yuzden fotolar ıstek olursa koyarım demıstım berbat çıkıyor neyse bır dahakına daha ıyı çekeceğım ;) bu arada sağol

5. Oltalı_Adam

Oltalı_Adam yok

En İyi Avı:
    Fis
    Yenılerı eklendı sımdı bakın

6. wolfalone

wolfalone SERDAR

Favori Kamış:
    AlbaStar Morlion kamış,Banax SX 2000 Makine
    En İyi Avı:
    İznik sazanı 5,5 kg Turna 3 kg
    Balıkları göremedik zaten torbanı içinde birşey gözükmez kerhalde yine de tebrikler daha açık daha belirgin fotalar lursa daha iyi olur ;)

7. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Çağatay arkadaşım avını peşin peşin tebrik etmeden önce; avladığın balıkların boyları hakkında fikir edinmek istiyorum zira elinde tutarken görüntülediğin ve pek net olmayan fotoğraflarda balıkların biraz küçük olabilecekleri kuşkusu oluştu bende...

Haberin olamıyacağı ihtimalini düşünerek aşağıda linkini verdiğim 1/2 nolu tebliğe bakmanı, sazan balığı ve avlayabileceğin diğer türdelerdeki balık boy limitlerine göz atmanı rica edeceğim :)

http://www.balikavi.net/dokuman/teblig.php

8. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    Linea Effe OYSTER CAST 4.20 mt. SURF kamış ve 60 lık 4 bilyeli noname makina.
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Bu ne şimdi esrarengiz fotoğraflar içinden bir anlam mı çıkarmamız gerekiyor. Sitede yayınlanan diğer avraporlarını incelerseniz av raporunun nasıl olması gerektiğini anlarsınız sanırım. Balıkların fotoğraflarını mümkünse avladığınız yerde değilse çekebildiğiniz ilk yerde ve nerde çekerseniz çekin boyutlarının net bir şekilde görünmesine dikkat edin. Burda böyle raporlar yayınlamaya devam ederseniz diğer üyelerin tepkilerinden başka bir şeyle karşılaşmassınız. Nacizane tavsiyem kurallara uyarak avlanmanız ve av raporlarını düzgün bir şekilde yayınlamanız....

9. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Ellerinize sağlık ,güzel balıklar her ne kadar pek balıkları ayırtedemesekte .Birde tatarköy göleti dediğiniz ,Edirne - Tatarköy mü ? merak ettimde

10. Oltalı_Adam

Oltalı_Adam yok

En İyi Avı:
    Fis
    hayır l.burgaz.
    bır dahakıne koyarsam orada çekıcem dıjıtal alıcam uzgunum sımdılık zaten bu senelık avlarımı tamamladım okullar açılıyor malesef fırsat yaza kadar bulamıcam seneye yazın orada yerınde adam gıbı cekıceğım.

Son düzenleme: 4 Ağustos 2008