:D Merhaba Arkadaşlar.. Unutmayanlar Beni Hatırlarlar (umarım ) :D Ne zamandır siteye bir türlü giriş yapamıyordum.15 günlük tatilden sonra şifremi unutmuşum..sonrasında gönderilen yeni şifreleri bir türlü prosodürü uygulayamadım.bilmiyorum ilk defa başıma geliyor. Bende eski kullanıcı ismimin yanına 2 harfini ekledim. :D İnşallah sizinle görüşemediğimiz zamandan beri kimsenin başına kötü birşey gelmemiştir.herkes gönlünce eğlenmiştir.güzel ve cezbedici balıkları tutabilmiştir :D Şükür Kavuşturana diyelim ve konuya girelim.. Arkadaşlar bu hafta balığa gideceğiz.. Bugün Bir Bot Aldım. Şişirme Bot..İki Kişilik :D Şimdi Sorularım. 1-İstanbulda Sazan Avı 1 Temmuzda Başlıyordu Yanlış Hatırlamıyorsam ! Bu Doğrumudur ?:confused: 2- Bot ile balık tutmanın herhangi bir sakıncası yada tehlikeli yanı varmıdır? Bottan Büyük Balık Nasıl Alınır ? Ayrıca Jandarma Birşey Dermi ?:rolleyes: 3-Size Bir Müjdem Var.:D Duyanlar Duymayanlara Söylesin Bugün BİM marketlerinde 2 metrelik sopalı olta 6 YTL .2 Kişilik Şişirme Bot 17.5 ytl ;) Olta Çin Malı Değil ! Botta Değil ! Bot Çok Hoşuma Gitti.Pompası Bile Var.Bence Kaçmaz.Balikavindeki Kardeşlerimde Faydalansın Diye Düşündüm.Bizim Buraya SaBAH gelir Gelmez Millet 3-4 Tane Almış Hemen Bitmiş.Bende Olta Alamadım.Ama botu Kaptım :D