sudaklar olu balik ile levrek yavru balik ile capak ve kaya baligi les kurdu ile tutulmustur.2 avdan tutulan hasilat. herkeze selamlar
Tebrikler onur kardesim güzel balik yakalamissin,yakinda ben ve Hasim kapini calabiliriz haberin olsun.paylasimin icin ayrica tesekkürler.
bu defa av biraz kesat gitmis Onur abi gecen rapordaki sudaktan sonra bunlar sana ta vermemistirhavalar burda iki haftadir yagisli ve bu haftada öyle devam edecek gibi ava gidemedim 2 haftadir sıkıldım iyice ama sen benim yerime masallah avlari yapiyorsunAllah daha guzellerini rastgetirsin rastgele abi saygilarimla
tesekkurler tesekkurler yurdisi organizasyanu oda iyi fikir tesekkurler,dedigin gibi biraz ufakama kuvvetli balikti.uzun zamandir takilmadigim kopru altina takildim baya iyi vurus aldim. selamlar tesekkurler buradan selamlar
Balık bolluğuna bak be .. Senmi balıkları çekiyorsun balıklarmı seni çekiyor Onur abi hiiç anlamadım Alkışşşşşşş ! Tebrikler ..
tesekkurler Anil ,bir gun sende boyle baliklar tutacaksin yeterki her tutulan balik yenmesin,fogorafta tavada durdugundan daha guzel degilmi