buyuk olan silikon balik ile kusuk olan ise olu bakil ile yakalanmistir son resim ise bugun yemlik kucuk balik tutmaya calisirken yanimdan gecen kugu ailesi. herkeze selamlar eski mekan baya bir balik yapmis ugramiyali
Onur kardeşim tebrikler ellerine sağlık Diğer konu halloldu kardeşim.bizdende sana selamlar. Allaha emanet ol.
tekrar tesekkurler ve selamlar tesekkurler selamlar ,bazen buyuk balik denk geldigi zaman kimsenin bulundugum yerde yuruse cikmamis olamsi cok kotu oluyor,denk geldigi zamanda fotogrami cekmesini rica ediyorum.bu konuda bulunan sudakta fene degildi ama fotografi tam boy alamadim malesef
Onur abi sen su adresi ver hele bir de ben ugrayayimcok guzel bir sudak kuglar da renk katmis avrupada bizleri en cok mutlu eden bu doga guzelligi oluyor galiba..yok bu böyle olmicak ben kuzeye dogru tasinmam sart yoksa bu raporlarla sen beni delirtcenmisinen saglam ignelerin her daim keskin olsun abi paylasim ve resimler icin tesekkurler....
saol iyi dileklerin icin Mustafa.baliga gitmemdeki onemli nedenlerden biriside zaten dogayla ic ice olamak ve kafa dinlemek.bu hafta bitmeden yeni fotograf(lar)gelebilir ona gore sakin ol ayrica selamlar ve sevgiler
yemedim,balik olayinda deniz baligini daha lezzetli buluyorum,zaten baya bir zamandir sudak yemiyorum,tatli suda sudak disinda burda (eger oda yersem)yenecek balik yok.ama Tukiye de kizilkanattan capak baligina kadar yiyen oldugunu goruyorum burda .ayrica tebrik icin tesekkurler
Harika bir av daha, tebrik ederim. Bana sudak 1 kere nasip oldu, bir daha da o avlağa gidemedim sudak için. 52 cm bir sudak yakalamıştım. Senin sudaklarda her zaman heybetli oluyor. Ne diyelim darısı tekrar başımıza inşallah. Umarım balık konusunda ki kısmetin hiç bitmez.
Onur abi ellerine sağlık çok güzel av olmuş Davetiye gönderirimisin bana bende dah sonra vize işlermlerine başlım ve geleyim oraya ,abi o balıkları tuttuğun aletin ismi nedir ,kerpedene benziyorda
Onur maasallah muhtesem bir sudak yakalamissin. Ve inan bana artik birileri fotonu cekse de ben begenmem... Sen boyle bir ekol oldun dostum... Dahasina rast gelsin.
: iyi dileklerin icin tesekkur ederim selam ve saygilar tesekkurler ,davetiye olayi uzun surebilir liste baya uzun tesekkur ederim,rekor balik oldugu zaman biri mutlaka gerekiyo fotograf icin,cunku tam boy alamiyorim ,kollarimin 1.5 metre falan olamzi lazim galiba.yanarimda rekor turnamin fotografini cekecek kimseyi bulamdim ya ona yanarim(115cm) sevgiler ve selamlar