2. Tasucu Mersin çukurova Balikavi Organizasyonu Ekim 2008

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında arzu_ipek tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. suates

suates suat ateş

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    fangri
    2. Taşucu, Mersin, Çukurova organizasyonu iptal oldu

büyük özveriyle 2. sini düzenlemeye çalıştığımız 2.taşucu mersin çukurova organizasyonu sebebini bir türlü anlayamadığımız ve sorduğumuz bütün soruların cevabını alamadığımız ? arzu hanımın üyeliğinin iptal edilmesinden dolayı iptal edilmiştir. katılmak isteyen ve ismini yazdıran arkadaşlardan özür dileriz.
    saygılarımızla

2. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Kusura bakmayın herkese eşit davranıyoruz kurallarda yazıldığı gibi , Organizasyon bir kişi yüzünden iptal olduysa çok üzücü umarım ileriki tarihlerde tekrar düzenlenir.

Forum kuralları, lütfen okuyunuz.

c) Tartışmaya giden konularda, tartışma sebebi mesajlar ya da içerisinde tartışma barındıran tüm mesajlar, sahiplerine haber verilmeksizin silinecek, gerekli görüldüğü takdirde konu tamamen silinecek ve konu sahibine özel mesajla bilgi verilecektir. Bu tip konuların silinmesiyle ilgili yapılan itirazlar, forum düzenini korumak adına, dikkate alınmayacaktır. Cevap haklarının doğduğunu düşünen üyeler, cevap haklarını dilerlerse özel mesaj yolu ile kullanabilirler. Üye, kendisine forum genelinde yazılmış bir mesaja, yine forum genelinde cevap vermekte ısrar etse bile, bu tip isteklere cevap verilmeyecektir.

f) Üyelerin yazdıkları mesajlarda forum yönetimini protesto edici ve taşlayıcı ifadeler bulunması üyeliğinin silinmesine sebep olur.

Forum kuralları orjinal link;
    http://www.balikavi.net/forum/announcement.php?f=2

3. suates

suates suat ateş

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    fangri
    aşkın kardeşim
    organizasyon bir kişi için iptal edilmedi
    arzu hanım organizeyi düzenleyendi üyeliği iptal olduğu için organizede haliyle iptal oldu
    hepimiz taşucu dışındayız tekne kiralamadan tutun yatılı gelen arkadaşların konaklamasını bile o ayarlıyordu
    arkadaşımızın üyeliğinin neden iptal edildiğinin cevabını bütün sorularımıza rağmen alamadığımız ve sorunun ne olduğunu anlayamadığımız için organizeyi bekleyen yaklaşık 50 kişi biraz üzüldük o kadar.

4. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Suat abi anlattığınız kadarıyla bende çok üzüldüm bu kadar insanın mağdur olmasına ama belirli kurallar olmazsa ve herkese uygulanmazsa sorun çıkmaya başlıyor. Biz bir aileyiz ve aramızda tatsızlıklar çıkar ama tadında bırakmazsak artık yapabilecek bir şeyimiz kalmıyor ve istemediğimiz önlemler almak durumunda kalıyoruz.

5. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Suat bey, konu ile ilgili mesajı bana yazmışsnız lakin bugün itibari ile size yanıt verecek kadar forumda yer alamadım, yanıttaki gecikme bu sebepledir, bu yüzden özürlerimi sunarım.

Arzu hanımın üyeliğinin iptali konusundaki açıklamaları aleni şekilde yapmak etik olmayacaktır, bu nedenle sebepler hakkında kendisi ile görüşmeniz daha uygundur.

Organizasyonlar kişilerin tekelinde yapılan çalışmlar değildirler. Belli başlı üyeler elbetteki bu konuda diğer üyelerden fazla mesai yapıp, organizasyon çalışmalarıyla daha ilgili olmaktadırlar. Ancak bu nitelikteki kişilerin forumdan ayrılmış olmaları iptal için neden olmamalıdır, olsa dahi bu durum foruma mal edilmemelidir.

Elbetteki yaşananlar ve neticelerinin arasında organizasyon iptalinin yer alması üzücüdür. Ancak her platformda olduğu gibi bulunduğumuz platformun da kuralları bulunmaktadır.

Arzu hanımın aramızdan ayrılışı planlanan bu organizasyonun iptalini doğuruyorsa bu durum bir gereklilik değil, tercihtir. Organizasyonun tamamlanması isteniyorsa bu imkansız değildir, gerekli çalışmalar yapılarak bu sağlanabilir.

Saygılarımla...

6. HCK

HCK H.C.K.

Suat Bey,organizeyi kaldığı yerden devam ettirebiliriz.
    Sizlerin de desteği ile Taşucu'nda yapılacak bu organizasyonu bir "dostluk ve dayanışma av partisine" dönüştürebiliriz.Dostluğun eskisi yenisi olmaz aynı platformda olmamız dostluğumuzun mührüdür.
    Saygılarımla
    Caner
    caner@kizilcayelektrik.com

7. yildirim33

yildirim33 yıldırım arıcı

Favori Kamış:
    el takımı -görmeniz lazım
    En İyi Avı:
    7 kg. kaya lagosu
    valla arzu hanım olmadan çok zor çünki bölgeyi o tanıyor ve her türlü organizeyide arzu hanım hallediyordu site yönetimi biraz daha ılımlı davranıp, suçlu veya suçsuz sadece uyarı ile sorunu çözebilirlerdi olay her neyse büyütmeninde bence bir anlamı yoktu , kalp kırmak çok kolaydır, siteden üyeliği silindi ama bu çözümmü yani susturmak, demokrasiye yakışırmı darbe gibi birşey oldu bu:mad:

Son düzenleme: 17 Eylül 2008
  8. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Yıldırım bey, sanırım neden bunların yaşandığı hakkında detaylı bilgiye sahip değilsiniz. Yapılan suçlama ve ithamlar bugün bunları yaşamamızı gerektiriyordu ve yaşadık. Bunun kalp kırmayla, demokrasiyle, darbeyle falan ilgisi yok.. Ortada çözülmesi gereken bir sorun yok, sorun kişilerin fikirleri ve zihniyetleri ile ilgili ve bu doğrultuda tarafımca elden gelen yapılmış ancak sonuç alınamamıştır. Bu sebeple "site yönetimi ayıp etti" gibi bir söylem yersiz ve yanlış olacaktır.

Bir önceki mesajımda da belirttiğim üzere, organizayon iptali bir gereklilik değil tercihtir ve bu tercih organizasyona katılmak ve düzenlemek isteyenlere aittir.

Organizasyonu bir kişinin tertipliyor olması ve bütün çalışmların da bir kişiye bırakılmış olması zaten baştan yanlıştır.

Amaç üzüm yemek ise organizasyon başarı ile gerçekleştirilebilinir, ama bağcıyı dövmekse o ayrı tabi...

9. yildirim33

yildirim33 yıldırım arıcı

Favori Kamış:
    el takımı -görmeniz lazım
    En İyi Avı:
    7 kg. kaya lagosu
    konuya tam olarak vakıf değilim , teşekkürler yinede

10. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Organzasyonla ilgili hiç bir kötü niyetin bizlerce barınmadığını belirtmek istedim, anlayışınız için ben teşekkür ederim, saygılarımla Yıldırım bey...

11. fyuysal

fyuysal FETHİ YAVUZ UYSAL

Favori Kamış:
    Kamış olta
    En İyi Avı:
    Alabalık 40cm.
    mesajınızı aldım teşekkürler, şehir degiştirdiğim İstanbul'a taşındığım için katılamayacağım, size bol şanslar diliyorum, rastgele.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.