2 vuruş 2 balık,3 de gitti!!

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Kadir Abi, Rastgelsin Kapını çalmaya başlamışlar geliyorum diyorlar

2. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Kadir abi artık zamanı geldi gibi . Sinyaller var yakın zaman içerisinde paşa ile resimlerde seni göreceğimize olan inancım tam.

3. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    sağolun arkadaşlar teşekkür ederim..:) bu gün deniz yatkın idi umudum olmasada iri zarganalar tarafından defalarca tahrik edildi bu silikonhihi su berrak iken arkadan saldırıyorlar..dolaysıyla kancaya oturmuyor..

gözler dünkü cengaveri arada hep..ne levreği ne diğerleri ama olmadıhihi

4. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Sadece bir balığa odaklanmak ve onun haricinde gelenleri geri suya göndermek... Ustalık böyle oluyor sanırım. Tebrik ederim abi, umarım o paşaları sıra sıra dizersin bu sene

Abi sen antalyadan ben de izmirden levreğin peşine düşsek bir yerlerde sıkıştırabilir miyiz acaba, o bize gelmezse biz ona gideriz hesabı :)

5. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Kadircim senin levrekleri görmeyi özledim :) Avların daim oltan hep dolu olsun:thumb:

6. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Her zaman sen kazanırsan, kazanmanın tadı kalmazki Kadir kardeş;) Bazende rakibin kazanacak ki, sende zaferin kıymetini anlayacaksın:D
    Ben zaten her zaman balık tutma ihtimalini sevdim:D

7. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrikler Kadir abi, güzel zargana. :D:D:D

Senin hedefin elbet değil ama olsun, heyecanı yeter. Aklın şimdi kaçan balıktadır senin. :D:D:D Levrek miydi acaba, yada başka bir balık mıydı bende merak ettim. Bayağı sağlammış her neyse. :D

Yazık olmuş, bende kaçırsam üzülürdüm. :D
    Neyse raporu çok güzel yazmışsın, heyecanı yaşattın akşam akşam. :D:D:D

Gönlündeki levrekler rastgelsin. :)

8. zeplin33

zeplin33 ALi BİNAL

Favori Kamış:
    Ron Thonson TYran
    Favori Makine:
    Shimano Stradic CI4
    En İyi Avı:
    Baraküda 85 cm
    En azından tozunu almışsın makinanın iyi de olmuş. bende yeni makina aldım Shimano CI4 ve ip misina sardım fakat daha deneme fırsatım bile olmadı. İp misinayı çok tavsiye ettiler, aslında Maximden çok memnundum ama denemek istedim. Rastgele

9. okanerdal33

okanerdal33 oKan

Favori Kamış:
    Daiwa Crossfire 2.70m 30-60 gr
    En İyi Avı:
    Levrek 2.5 Kg.
    Kadir abi bende dün aynısını yakaladım boyutlarıda aynıydı 1 tane levrek kovaladı atladı sahteye ama hızlı davrandım yakalayamadım 1 tanesi takıldı kıyıya çekerken kurtuldu kısmet zarganadan yanaydı haftaya yine aynı noktaya gidecem bu arada avlarının devamını diliyorum bayadır rapor yoktu sizden tebrikler...

10. Safa Sunay

Safa Sunay Safa Sunay

Favori Kamış:
    Lineaeffe Sorrento 4.30 ,Okuma V System 2.70 10-40gr
    Favori Makine:
    Okuma Blue Hawk,Okuma Safina Pro spa25
    Kadir abi zargananında maşallahı varmış aslında ama levrek raporlarınıda dört gözle bekliyoruz.Bu arada ilk spin takımımı bugun aldım bol bol başını ağrıtırım artık=)

11. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    dünden beri aklım o balıkda..bu gün levrek yakalasam inan dünkü kadar haz almazdım..dedimya aklım o güzelde kaldı:D deniz bozsa olacak bu iş..yatık denizde tadı olmuyor burda..zargana yahut turna oluyor bu havada..sen balığı kovalamaya devam et..baktın kaçıyor yolu tarif et bu tarafa gelsin:D

inşallah yakında getireceğim..sıkı takibe girdim bu aralarhihi sağolasın teşekkür ederim:)

aynen abi tam dediğin gibi olmalı..ki hayat böyle işliyor zaten..:) nasipse sudan çıkar önüne düşerhihi teşekkür ederim..

levrek olsa onu şimdi omuzumda görürdünhihi ya grida ya akya 2 sinden biri..kocaman bir kafa gördüm sonra yandan..dalga vardı seçemedim ne olduğunu..levrek kesinlikle deyildi..onu burnundan tanırım:D sezonun hareketli geçeceğinin işaretlerini alıyorum bu 2 olduhihi ya nasip:hungry: teşekkür ederim kardeşim sağolasın..

örgü bana ters..:) ben wtd çalışıyorum..silikon sahte çalıştırırken kamış sürekli aksiyon halinde..kamışıma zarar veriyor.zamanla.makinamın klavuzuna iz yapıyor.. hiç esnek olmadığı için..sahteler yukarıda ( su üstü) aşağıda yeterince kışkırtıcı aksiyon alamıyor;) makinadan boşalırken sürtünmesi hızını kesiyor..fırtınalı havada misina havada ilerlerken daha çok dağılıyor monoya göre.dolaşma problemi olabiliyor...hihi bizim sularımız ekseri yatık berrak oluyor..görünürlüğü ön plana çıkıyor..ucuna mono bağlasan..ne anlamı kaldı örgü kullanmanınhihi,takip ettiğim yurt dışı ustalar genelde mono kullanıyorlar tuzlu suda :) makinan hayırlı olsun güle güle kullan..:)
    ha gayret boş bırakma, alacağını biliyorum azimle devam et:) arkası gelir;)

bu zargana küçük bundan daha irilerini tutdumhihi bu günkü saldırılarda daha irileri vardı..lakin kanca nın olduğu bölüme ısırık atmadılar..8 10 kez diş geçirdiler sahteye..çokda zevkli oluyor..bayağı sert biniyor sahteye:)

12. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    öyle birşey var ise grida felan hemen bir canlı yem bul hocam balık hemen salla affetmez direk alır

13. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Murat beni çözemedin galiba senhihi
    ben bu atçek in zevkini çıkaran biriyim..aynı sahte ile balık yakalamakdan haz almıyorum:) amacım hedefim her zaman farklı ekipmanlar ile balık yakalamak..;)

şu kaybettiğin silikonun paketi (ambalajlı hali ile)..balıkçı rafının en tabanında tozlu vaziyette 4 yıldır bekliyordu..hihi satıcı ucuz saydı geçti gitti:D önceki gün 2 vuruş..dün 8 ile 10 vuruş aldı..bunların bir tanesi dışında tamamı iri zargana idi..zira başka balık yoktu:D

anlıyacağın elindeki silahı kullanmasını bilirsen..düşmanını geri teptirecek kadar baskı uyguluyabilirsinhihi

tahmin edemiyeceğin ağırlıkda yakala bırak avlarım olacak..zamanla..inşallah:) tecrube kazandıkca neler neler olacakhihi

canlı bırakma bana göre deyil :)