akşam dayanamadım yine bastım marşa gölcüğe çıktım. çıktım diyorum çünkü gölcük bir krater gölü.yaylada buz gibi bir hava. zaten tüm gün sıcaktan bunalmışken,balık vurmasa bile hiç değilse serinlemiş oluruz dedim.gece karanlığında herzamanki çeşme başından bir kaç solucan çıkarttım.yanımdada haşlanmış makarna.yayın sazan yada israil sazanı rastgele dedim.bir kaç bişey geldi ama bir türlü o yayınlarla karşılaşamadım bu yıl. 3 tane israil çektim,tamam çok iyi bir balık değil biliyorum ama en azından balık yakalama zevkini tatmış olduk.bir tanesi biraz toroman.zaten daha büyüğüde herhalde pek nadir bulunuyor. nasipse bu akşam Ahmetbeyli'de şansımı deniycem. herkese rastgele
2002'de banada nasip olmuştu Gölcük'te avlanmak. Gölcük tam bir doğa harikası. Senin vasıtanla, burdan Ödemiş'in kendisine ve Savaş kardeşime selamlar olsun.
Tebrik ederim. pek makbul olmasada bize olta sallamanın balık yakalamanın zevkini yaşatıyor. inşallah tez zamanda yayınlada oltanı şenlendirirsin. temmuzda bende yayın için orada olucam nasipse beraber av yaparız.
eyvallah hemşehrim. fazla geç kalma .bu aralar balıkların kaynadığı zaman. çekerken İsrailleri ayıklamak zor oluyor. bu hafta sonu nasipse çok güzel bir Çaya gitme planımız var. inşallah güzel av olurda fotoları paylaşırız.
inşallah abi fotolarını bekliyorum. işten dolayı birkaç haftadır siteye giremiyordum. bu ara şimdi ödemişteyim inşallah haftaya pazar bende gölcükte olucam. duyduğum kadarıyla israil çokmuş ama benim aradığım yayın. inşallah karşılaşmak mümkün olur.