istavrit açıktan açıkta... seyrekten de seyrek. lüfer tek tük başladı denilebilir. 124 istavrit, 4 yakalanmış 2 de bordo hizasında kaçırılmış olmak üzere toplam 6 lüfer. bir de orta boy iskorpit. iskorpit zokayla yakalandı.. eve dönüş, aha bu saatte. fotoları pazartesi (bugün) akşam üzeri foruma koyarım. çok uykum var...
Kutup balikcisi Gene rastgelmis Sen onlari simdi sizin memleketin yayiksiz ayraniyla ne göturursun Afiyet olsun,Rastgele
arif abi resimler güzelde sofranın da resmini koysaydın ya! Bana yolladığın lüferin pişmiş halini merak eden arkadaslar da yörenin yayıksız ayranını görsünler...
neyse.. bu gece erken yatmam lazım.. yoksa size yetiştircek laf bitmez bende de... bu gece bağışladım sizi... hehe.. mahir amca nerde yahu. onun için o kadar foto koyuyoz buraya, tek kelime yazmıyor.. dargın mı acaba ???
Yettim, gaaari En güzel foto benimki sağol kaç tane lüfer vurdu aşağıdan onu söyle Bordadan kaçanlar tamam da dipte kaçanlar var mı? Lüfere kaçta ve kaç kulaçta baktınız. İyi iş olmuş beğendim. ,Darısı başımıza.
ustam 7 kulaç... vurupta gelmeyen nadir... gelen teknede livarda buldu kendini. ama hala bomba gibi havyarlı mubarek. ilk parti 22:30, ikinci akın 23:30 gibi.. 1 saat ara werdi... az kalmış anladığım kadarıyla. az kalmış az.... gırgırlardan önce yapsa bari... bol bol foto çektirsek...
İnşallah. Bildiğim kadarıyla lüfer yumurtasını Karadeniz'de döker. Bu zamana kadar hala dökememiş ve hala Marmara'da duruyorsa ne diyeyim ben. Bereketli olmuş bu mevsime göre avınız. İnşallah artar. Elinize sağlık.