20-21-22 EYLÜL 2014 - 35 LÜFER 2 KOFANA (Alico&Boğaç&Deniz)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında ALİCO tarafından paylaşıldı.

1. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Sağolasın Fatih..

Bereketli ve bol av günlerinde her daim oltan dolu olsun inşallah...

Sevgiler.

2. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Eyvallah Kadim Dostum
    Sağolasın varolasın. bence bu balık gırgıra av vermez gibime geliyor, vermesinide istemiyoruz zaten o yüzden biz balıkları bu sene çok tutarız gibime geliyor. hayırlısı

Sevgiler.

3. gümüş06

gümüş06 Ahmet YABACI

tebrik ederim .uğraşınıza emeğinize değmiş.keyifli avlarınızın devamı dileğiyle.:)

4. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Ayın 18'inde,
    Zeytinburnu limanında,
    bir balıkçı kahvesinde tam 4 saat oturduk öğlen vakti.

Bol çay içtik tavşan kanı. Belki de dünyanın en leziz tostuydu yediğimiz. Bitince üzüldüm vallahi, öyle güzeldi.

Hemen yan taraftaki terasta küçük bir evlek acı biber ekilmiş. Bir kısmı toplanıp iplere dizilerek duvardan aşağıya asılmış kurusun diye. Bazıları henüz yeni toplanmış yeşil. Bazıları kavrularak kıpkırmızı olmuş. Sararanlar da var aralarında, renk cümbüşü.

Acı biberle arası iyi olan arkadaşım rica etti kahveye bakan çocuktan. Sağolsun getirdi biberleri ama o ne bibermiş yarenler? "Yav Nuriş bu ne böyle, zehir bunlar dostum? diyen yol arkadaşımın teşvikiyle şöyle dilimin ucu ile dokundum, anında kabardı dilim. Kimyasal bomba mübarek, anında dağıtıyor değdiği yeri. :eek:

Seni hayal ettim Aliş. Yanında Deniz, Boğaç. Gelip çorbanı içiyorsun, biberlerden tadıyorsun. Mendirekten karavanaya olta sallayanlardan, Ahırkapı açıklarında umutsuzca gezen teknelerden konuşuyoruz. Çay üstüne çay, 4 saat demlenip hadi eyvallah diyoruz.

5. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Bravo yani tebrikler çok iyi halt etmişsin ihtiyar . buralara kadar gelipte arkasından 1 km daha gelemedin değilmi ,sana kendi diktiğimiz acı biberlerin en hasından çuvalla yedirirdim ben, sana diyecek birşey bulamıyorum doğrusu o limandan sonra ilk liman bizim mekanımız, ne diyim ne diyim, hiçbirşey yapamazsan şurdan bir kelam yazsaydın anında dönerdik biz sana. hatta hatta gelir alırdık dahi ne yaptın hayret doğrusu, başkada birşey demeyeceğim sana

6. aTomKarinca

aTomKarinca Yavuz

Favori Kamış:
    Linea-effe Extreme cast 4.40
    Favori Makine:
    Daiwa EMCAST SPORT 5500
    En İyi Avı:
    Eşkina 2,750 Gr
    Çok değerLi ustam seni tekrardan can- gönüLden tebrik ediyorum eLLerin Sırtı karadan aşşağsını görmesin herdaim

Bu arada senin düLdüL samatyadamı bağLı..?

7. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Eyvallah Yavuzum Sağolasın

Cümlemiz inşallah bu sene balık fena olacak gibi duruyor bakalım hayırlısı......

8. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Sağolasın Ahmet,
    İnşallah hepimize bol ve bereketli avlar nasip olsun....

Rasgelsin