YER : sultaniçe ve enez TARİH:20-21 nisan MEVKİ: mendirekler KATILIM:muhsindayı-ahmet-kemal avcıyılmaz KULLANILAN MALZEME VE YEM: her türlü olta yemimiz sadece teke tekelerimiz mığri yavrusu seneye yine karşılaşmak üzere suya isde ettim KISA HİKAYE :enez bize 400 km uzaklıkta ama biz her yıl bir kez gidiyoruz buda onlardan biri. orada yiyecek balığımızı tutabildik sadece. hikayenin devamını fotoğraflar anlatsın AVLAK VE KATILIMCI FOTOĞRAFLARI: kemalin tuttuğu yakışıklı balık adını bilmiyorum suya iade edildi MÜMKÜN OLDUĞU KADAR ÖLÇEKLİ AV FOTOĞRAFLARI: kefalleri yanımızdan dalan bir dalgıç hediye etti karagözler ve eşkinalar sultaniçeden gece tutuldu AVIN TOPLU FOTOĞRAFI: tabi birimiz foğrafı çekmek durumunda deniz suyuyla temizlenmiş balıkların tadı daha bir tatlı oluyo KATILIMCIYA AİT TERCİH FOTOĞRAFLARINDAN EN FAZLA 2 ADET: tanımadığım bu misafiri foğrafladıktan sonra geri gönderdim
Şu fotoğraf gecenin bu saatinde karnımı acıktırdı.dolapta balık varmıdır acaba bi pişirimlik Harika balıklar tebrikler....
Tebrikler, güzel av olmuş. Tanımadığınız balıklardan renkli olan gün balığı, kahverengi olan ise horozbina. İkisinin de eti makbul değildir, salmakla en iyisini yapmışsınız.
Akşam 10 dan sonra limanda durmayıp sahilden Mırmıra atsaydınız daha verimli bir av olurdu... Zamanında oradan ne mırmırlar almıştık....
hiç bilmiyorduk mırmır çıktığını . bir dahakine muhakkak deneyecem. biz mevsim olarak erken gittik biraz daha geç yani mayısta gitseydik daha verimli olurdu heralde. ama senin resimlerdeki balıklardan gündüz çok güzel vuruyodu. yenecek kadar alıp daha atmadık eve getirmeye değecek büyüklükta balık çıkmadı. oranın asıl mevsimi eylül. inşallah gideriz o zamanki resimler çok daha farklı olur heralde
Güzel bir gün ve av olmuş arkadaşlar, bereketli avlar dilerim, rast gelsin... Bu arada ilk balığı tanımıyorum, en alt fotodaki horozbina... Burada çok çıkıyor. Eğer tulumunu çıkarırsanız yenilebilen bir balıktır ama eti pek makbul değildir.
enez Her şey çok güzel gözüküyor ama sanırım balık biraz az galiba umarım bidahaki avınız daha iyi geçer rastgele