sevgili dostlar herkese merhabalar uzun zamandır bilgisayarımdaki problemden dolayı uğrayamadım kusura bakmayın ve ayrıca ben Çanakkale'deyken org olmus cok uzuldum:) Cuma gecesi 04:00 da geldik vaniköy'e.Tam yerini bilmiyorum ama vaniköy aile çay bahçesi vardı yanında hemen arkasında da Ayedas. Organizasyon videolarından hatırladığım kadarıyla orası olabilir diye dusunuyorum. saat 03:00 den itibaren yağıssız cok soguk olmayan ve ruzgarsız bir hava vardı.sabaha kadar yemli çinekop takım kasık ve rapala denenmesine ragmen bizim 6 kisilik ekibin dısında kalan bir balıkçının aldığı birkac yaprak dısında hicbir hareket yoktu. Sabah günesin dogmasından itibaren her zamanki gibi kıraca ve arada istavrit vardı. Ama bizim icin en guzel yanı sabah bir abimizin getirdiği kahvaltılıklarla guzel bir piknik masası olusturup bogaza karsı güzel havada muhtesem bir kahvaltı ve ardından aynı abimizin getirdiği Ud ile musıki ziyafeti cekmemizdi. Cok guzel bir gece ve gundu balık olarak sıradan olmasına ragmen saydıgım ekstralarla harika bir gune donustu. Bir seye tanık oldum arkadaslar kısa kostekli pekin ordeği tuyu ile caparı yapan birisi cok yogundu. saymadım ama sanırım 15-20 kostek vardı caparide ve kostekler arası cok yakındı. ilk defa gordum o sekilde bir capariyi:) Neyse herkese sevgiler saygılar diğer raporları da heyecenla bekliyoruz .herkese rastgelsin livarınız bos kalmasın...