merhaba arkadaşlar :) dün balıga gidelim istedik kararlaştırdık ben,sennur,muratuysal,eşi zeynep,deniz,serdarabi(skoylu),çağatay(oglum) akşamdan kararlaştırdık sabah 7:30 da ben çıktım evden denizi,muratve zeynepi aldım sennurun orda otobüs geç geldiği için biz önden geldik yerimizi aldık oltaları attık hava çok sıcaktı sonra sennur aradı minübüscü kavşakta bırakmış onu trafonun yanında:)gittim aldım onuda sonra serdar abi katıldı aramıza o zaten eskihisar tarafında oturuyordu neyse başladık harıl harıl olta atmaya neyse 4 tane felan istarvit geldi kesti sonra başladık mezgit ve zarganaya atmaya zargana var ama gelmiyor oltaya megit 2 tane aldım oda yok oldu bir hafta önce baya balık aldıgım içinben umutluydum fakat arkadaşlar hani balık diyo abi vardı burda balık diyorum bu sefer başladık birbirimizi kızdırmaya işte sen geldin diye balık yok diyeri sen geldin balık yok:)neyse öyle böyle derken saat oldu 15:30 mezgitler birer ikişer gelmeye başladı sonra bir çogaldı artık herkes şov yapıyordu:) baya bi mezgit tuttuk.. tabi arada zarganaya murat atıyordu at çek at çek gelmiyo balık ben osıra kayanın üzerindeydim bir baktım zargana önümden geçiyor balıga bak derken oda ne zargananın arkasından top takip ediyor allah allah bu işte bir terslik var dedim normalde top önde balık arkada olması lazım baktım muratın topu değil kopan bir top hemen murata seslendim murat zargana sana dogru geliyo yakala muratın gözler açıldı(hazır av:)) hemen oltanın ucunu suya soktu misinaya çay karıştırır gibi çevirdi ve artık zargana muratın elindeydi :) sonra deniz sallamaya başladı topu sennur ordan denizi zargana telaşı tuttu dedi o da ne 3. sallamada aldı bir zargana dedim sennur ne oldu bak yakaladı (aslında denizin ballı oldugunu bilir:)) birde sennur mezgite atıyordu bir çekti iğnelerin hepsi dolu mezgit orda bizi izleyen çocuklar vardı nedeseler iyi.... -ana abla bile tuttu.. -sennur:ne olmuş bayanlar balık tutamazmı. biz koptuk tabi:D neyse neşeli bir gün geçti ben bukadar yazıyorum arkadaşlar anlatmadıklarımı eklerler.. şimdi resimleri ekliyorum....