20 Mayıs 2008 Kefal avı

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında koray07 tarafından paylaşıldı.

1. erhan41

erhan41 Erhan ALKAN

O zaman siz el oltasıyla balık tutanların tuttukları balıkların boylarıyla ilgilenmeye devam edin,yasak zamanı balık tutup balığın neslini kurutanlarda atı alıp üsküdarı geçmeye devam etsin şimdiye kadar olduğu gibi.El oltasıyla blık tutanı bırakıp esas karşı olmamız gerekenlere ne yapılabilir bunun hesabı kitabı yapılsa herhalde daha güzel olur sanırım.Didişmede kötü amaçla söylenmiş bir söz değildi,sadace havanda su döverek enerjimizi boşa harcamayalım anlamında söylenmiş bir sözcük sadece.Kalın sağlıcakla. :)

2. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Amatör balık avı forumunda öncelikli olarak ne ile ilgilenmeliyim Erhan bey ? Kapımın önünü süpürmeden kime pis diyeceğim ben ? Söylediklerimi yanlış yorumlamaktasınız, ben bırakalım ticariler ne halt ederse etsin demiyorum ki...Ama el oltasıyla tutulan balığın da boyu,kilosu önemli değil de diyemem!

3. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Tamamen katılıyorum.Kurallara uymayanlar bize emsal teşkil etmez.Kuralsız avlanan Ticariler içinde gerekli müracaatları yapmaktan başka bir şey gelmese de ,avlarımız onların yanında deve de kulak kalsada yine de doğrusunu yapmaya devam edeceğim.