Abimle Arnavutkoy'de tuttugumuz kefaller asagida. Tabi yine meshur "kalem pil" yaninda Bayagi bir suredir yoklar, olanlar da cok ufak tefek. Nereye gittiler cozemedik ...
faruk abi kefaller güzelmiş...bende bu yaz tuttuğum kefal fotosu ekliyeyim bari.artık ben yaza kadar böyle fotolarla idare edicem.varsa daha foto eklede gözümüz gönlümüz açılsın
Faruk kefaller güzelmiş gerçekten tebrikler Ama şu evyenin kıyısında duran pili anlamadım ben O pilin ne işi var orda ? Ölçü mü ?
altınoluğa gelmeden önce küçük bir kasaba var güre her yaz ordayım ben.10-15 gün tatil için gidiyorum.kaldığım yere yakın denizle birleşen küçük bir dere var orda denizden yakaladım.ama kıbrısla değil.normal şamandıralı oltayla ekmek içini hamur yapmadan taktım 35-40 dak.8 tane yakaladım bende şaşırdım şans işte. birde kaç defa levreğin yavru kefalleri zıplattığını gördüm ama şu levreği yakalamak nasip olmadı.canlı bırakma falan yaptım ama tutamadım.bu yaz at-çek deniyecem bakalım belki yakalarız.abi sen nasıl yakaladın kefalleri varsa bilinmeyen tekniklerin anlatırmısın