selam arkadaşlar. aşğıdaki balıkları geçen sene çeşmenin dalyan köy burnunda tuttum. çipura 2 kg. ve sargozda 500 gr. geldi.velhasıl güzel bir gündü.. rastgele, pulunuz bol olsun..
Yakisikli Cipura vesselam, onca pesinden kostuk, karsimiza burda cikiyor iste kismet, daha iyilerini yakalaman dilegiyle. Tebrikler..
Çok güzel bir av olmuş Bekir Abi, özellikle kıyıdan kayalık bölgelerde bu avı yapmanın ne kadar zor olduğunu açıkça söylemek isterim. İri bir çupranın çekerken verdiği mücadelede takımı taşlık ve kayalık bölgelere taktırarak kaçırmamak elde değil, bunun için sizin avcılık yeteneğinizi ayrıca kutluyorum, ellerinize sağlık...
üstadsın Yem olarak ne kullandığınızı ve oltanızın şeklini (Resmini) belirtebilirmisiniz. Teşekkürler.
önce tebrikler ,sonra maşşallah ne büyük çupraymış oyle ,bu kadar buyuklerinin oltaya geldiğini bilmiyordum,bende yazın tatilde (BODRUM)baya çupra peşinde koştum ama hiç boyle buyukleri denk gelmedi yerini tutturmak lazım heralde fazla güney kıyılarında değilde Ege de denemek lazım herhalde
çok güzel çipura bekir kardeş.bende aynı yerden çok olta attım,tekneyle biraz açılırsan mercan kaynıyor ama arka tarafa geçmen lazım.
Tebrikler Bekir bey. Neden eli bos dondugum belli oluyor. Egede olup biteni toplamissiniz. Rastgelsin, saygilar...