Bundan hic süphem yoktur. 2008 senesindeki gelecek avlarini dörtgozle bekliyorum. Hepimizin elbette ögrenecek cok seyimiz vardir. Saygilarimla.
İsmail abimler balığa genelde motorla birkaç kişi giderler.. fotoğrafı çeken kişide baraber gittiği arkadaşıdır bence..
Tekne dediğin eğer benim Motorla balığa gider dememden çıkardınsa..... bo motor..bildiğin 2 tekerlekli motor..vın vınnn..yani
. Abi, İnanırmısın : Hayatta istediğim 10 olaydan biri Erdal ile Senin yanına gelmek ama geçtiğimiz dönemde kısmet olmadı.Hep direkten döndüm. Ama inşallah bu dönem Allah izin verir ise geliyorum.
Bence gitme Tarcan orasıda kurur, bak Alico abimiz ne biçim kofanalar lüferler yakalıyodu ne oldu, şimdi istavrit bile yok.
Tebrikler, cok guzel av olmus.. Ben de 2007 de muthis bir kapanis yapma sansi buldum ama hazir aldigim palamuta attigimiz tuyun azizligine ugradim. Dugum acildi igne baligin agzinda kaldi...
KAmpanya yapalım yıllık limiti bir günde kullanma hakkı alalım Nezaman yakalanırsak o gün limiti kullandığımız gün olur (Ama önce gidip beyin nakli yaptırmak lazım)