Merhaba arkadaşlar... yaklaşık olarak 8 aylık bir aradan sonra sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorum şu an. Tarih: 02/07/2011 Yer: İç anadolu bölgesi Avlakta kalınan süre: Tam 24 saat Yem: Mısır Olta sayısı: 8( Üç Kişi) Olta biçimi: Tek iğneli yemleme sistemli dip oltası. 2 adet alba star 6 metrelik göl kamışı. Sonuç: 9 adet limit üstü aynalı ve pullu sazan. Her zamanki gibi limit altı olan çok sayıda sazan ve kadife iade edilmiştir. Alıkonulan balık sayısının bile fazla olduğu konusunda arkadaşlarımla hem fikir olduk. bi dahaki sefere sadece tek tavalık balık alıkoyma noktasında karar aldık. Lafı çok uzatmadan sizleri fotolarla başbaşa bırakıyorum. Avlaktan bi kaç kare...... Gerçekten sıcak bir gündü.... Gecesindede ayrı bir tat vardı. Oglum ve ben İŞTE BEN VE SAZANLARIM............... Sanki çekerken nasıl oluyorda bu kadar uğraştırıyorsun der gibi bakmamış mı bizim dayıoğlu.. GÖRÜŞMEK ÜZERE
Limitaltılara gösterdiğiniz özene teşekkür ederim. Sazanı çok özledim ama buralarda sazan kalmadı. Büyük küçük demeden katlediyorlar. Geçen sene Ankara'ya yakın bir yerde sazan var dediler, gittim. Fakat hepsi daha bebektiler. 5-10 tane çektim hepsi iade edildi. Fakat çevremdekiler hepsini alıkoydular. İkaz etmeme rağmen dinlemediler. O günden beri balıkçılıktan soğudum. 1 senedir de gitmiyorum.
Kismet Olursa Bolu Yeniçaga Göletine Doğru Baliğa Gitcem Bugün...durum Nedir O Tarafta Bileniniz Var Mi?
Arkadaşlar Herhangi Bir Problem Olmazsa Bugün Akşam Baliğa Gitmeyi Düşünüyorum. Yanima Arkadaş Lazim. Dönüş Pazar Günü Olacak. Ilgilenen Arkadaşlar özelden Mesaj Gönderebilir.