2011'in son avı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Vedat Abayoğlu tarafından paylaşıldı.

1. fredyss

fredyss FERDİ

Favori Kamış:
    Okuma salina seaspin, lineaeffe s-flex 15 kilos
    Favori Makine:
    daiwa crossfire, okuma travertine
    En İyi Avı:
    Turna 2,5 kg
    Vedat amca seni küstürdüler diye korktum ama burdasın yine.. valla bayağı inatçıymışsın vesselam :D

2. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
    Vedat amca tebrikler..
    inşallah 2012 de böyle güzel avların devam eder..
    Elbetki avlarını tebrik edende olacak tenkit edende olacak, sen sevmeyenlerin için değil sevenlerin paylaşıma devam edeceksin, bizler her zaman senin avlarından, anlatımlarından, bilgilerinden birşeyler öğrenmek için çaba sarf edenlerdeniz..
    Yeni yılda sağlık, huzur, berekli avlar dilerim.. Rasgele..

3. Kadir Altuntaş

Kadir Altuntaş Kadir

Favori Kamış:
    Kullandığım Kamış Captain Camelon 1500
    Favori Makine:
    SILSTAR
    En İyi Avı:
    Kıbrıs Takımla 250 gr'lık Kefal,Zıpkınla 55cm Deniz Turnası
    :) Vedat Abi Tebrikler,Keyifli bir Paylaşım.

2011cyr Ömrümüzden 1 Yıl daha geçti.

Yeni Yılda Size ve Herkese ALLAH'tan Sağlık,Sıhhat,Hayırlar Diliyorum.

Hoşça Kalın...

4. Seviliyor, izleniyor, imreniliyorsun Vedat ağabey. Ötesine ne gerek? Sağlıklı nice yeniyıllara...

5. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    tebrikler vedat amca. insallah yeni yildada muthis raporlarinizdan mahrum kalmayiz. bu vesile ile yeni yilinizi da kutluyorum. saglikli mutlu bol balikli bir yil diliyorum

6. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    abi tebrikler av için. önemli olan av anlatımınız, teknikleriniz, olta düzeneklerinizi siz herşeye rağmen yine de paylaşın zira hepimiz balık resmi değil o balığın nasıl bir oltayla hangi yemle nasıl tutulduğunu bilmek istiyoruz amaç balıkgörmek olsa balık halini gezeriz.sizi seviyesizce tenkit eden kendi seviyelerini ortaya koyar. klasik bir hikaye var bilinen onu anlatayım elimden geldiği kadar karınca ile fil iyi arkadaştır oturlar ağaç gölgesinde karınca yuvasına girer bir sopaya ufak bir azık koyar atar sırtına başlar yürümeye gören fil sorar karınca kardeş nereye diye karınca emin bir cevap verir hacca gidiyorum diye bunun üstüne fil sen şaşırdım nı?böyle gidilir mi ölürsün yolda der ve bizim karınca da derki ÖLÜRSEM DE YOLUMDA ÖLÜRÜM. abi ne biz karıncayız nede yolumuz orası inandığımız şeyleri yapıyoruz herşeye rağmen.

7. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Tebrik ederim üstadım. Birbirinden çok farklı av türlerinin ustasısınız. Bence eleştirilere hiç kulak asmayın, gönderdiğiniz raporlar, verdiğiniz bilgiler zaten en güzel cevap. Yani yılda da size dilediğiniz gibi balığa çıkmanız için sağlık, sıhhat dilerim. Birbirinden güzel avlarınızı dört gözle bekliyoruz.

8. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    4kg civarı vatos ve bolca istavrit:)
    Vedat abi tebrik ediyorum. İyi seneler diliyorum saygılarımla...

9. ceranımoo_ist

ceranımoo_ist Yakup BULUT

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    Favorim Shimano Sahara 3000FD , Okuma İmpact 65,Okuma Eclipz ez 65
    En İyi Avı:
    levrek,çupra,yazılı orkinos, ceylan .....
    Değerli üstad, mütevazi duruşunuza kaleme aldığınız yazılardaki inceliğe hayranım doğrusu okadar hoşuma gidiyor anlatamam hiç bitmesin diye soluklana soluklana tekrar okuyorum sizi ayakta alkışlıyorum.Çanakkaleye yolum düşerse ne olsun olsun sizinle tanışmak istiyorum... Herşey gönlünüzce olsun...

Saygılarımla..

10. asker1000

asker1000 YUSUF KOCAASLAN

En İyi Avı:
    Mersin baligi 96cm 4kg
    Vedat abi Selamün aleyküm,
    ilk önce avinizi kutlarim, ayrica sizede saglik ve uzun ömür dilerim.
    Forumda yeni olmama ragmen bazi üzücü olaylariniza malesef sahit oldum, Sizi sahsen tanimadigim halde düsüncelerinize saygi duyuyorum vede kendimce hak veriyorum, gel görkü Dünyanin degistigini hepimiz kabul etmemiz lazim, yanlis anlamayin lütfen (terbiyesizlik etmek istemem), SEVGI ve SAYGI kavrami malesef degisti, galiba buna özgür düsünce diyorlar, yeni dünyada.
    Konu üzerine roman yazilir galiba, fazla uzatmayim ben eniyisi, bilerek veya bilmeyerek kim tenkit ederse etsin (meyve veren agac taslanir hesabi) gülüp gecin, veya onlarada yardimci olun belki birseyler daha ögrenebilirler.
    Ama bir gercek varki Sizi seven sayan kücüksenmeyecek kadar cok.
    Bu yaziyi yazmamin sebebe, Size olan sevgim ve saygimin karsiligidir, arzum mutlu günler ve yillar gecirmeniz vede bu arada bizleride güzel avlariniz ve tecrübenizle mutlu edmeniz.
    Sizi biraz moralmen desteklediysem ne mutlu bana. Saygilarimla reeling

11. murat ozan

murat ozan murat ozan

Favori Kamış:
    olta
    iyiki varsınız vedat ağabey,allah uzun ömür versin sağlık versin ve siz herzamanki güzellikle av raporları yazmaya devam edin...2012 herkesin dilediğigibi ,gönlüne göre olsun..selamlar.

12. sando

sando Salih

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA 10-40 gr ATARLI 240cm SPİN KAMIŞ
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR 30 MAKİNE
    tebrikler güzel av olmuş. afiyet olsun

13. SazanAvcisi

SazanAvcisi Enes Bozkurt

Favori Kamış:
    liffea carbon 4.20 spirit surf Liffea Turna Fress 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Salina 2 1600 Okumuma Trio 30S 12 kilo Cekerli
    En İyi Avı:
    Kısmetse lüfer;istavit 6 kilo ;izmarit 11 tane :D;kırlangiç 1 tane;sazan bıyıklı 1.5 kg;1 tane gümüş
    tebrikler kıp kırmızı vercanlar cok güzel avlarin daim olsun vedat abi

14. bulwai

bulwai NECATİ BALCI

Favori Kamış:
    SHİMANO
    Favori Makine:
    SHİMANO
    En İyi Avı:
    SİNAĞRİT 7 KG
    vedat bey tebrikler. gerçekten bu işi hakkını vererek ve etik kurallar içinde davranarak yapıyorsunuz. menfi eleştirileri dikkate almamanızı öneririm, çünkü unutmayın ki başkalarının üzüntüsüne ortak olmak kolaydır, zor olan başka birinin başarısını tebrik edebilmektir ve güçlü bir kişilik gerektirir. bu konuda benden çok daha tecrübeli ve bilgili birisi olarak eğer zaman ayırabilirseniz size iki tane sorum olacak. birincisi, birkaçyıldır kabura ve inchiku tarzı jiglerle avlanıyorum ve hatırı sayılır balıklar aldım ama kullandığım kamıştan memnun değilim. bana türkiyede bulunan ve önerebileceğiniz 150-180 gr jigler için hassas uçlu bir kamış var mı? ikinci sorum ise jigleri leader'a bağlarken kullandığınız ring veya fırketeleri ve nasıl sıraladığınızı mümkünse fotoğraflı olarak gösterebilirmisiniz. sıralama bence jig aksiyonu için önemli bir detay. özellikle kamış önerinizi merakla bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.. başarılar.

15. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Usta cım yıl sonu hesabı.:) hesapları tutturup öyle yeni yıla girmişsin.. yeni yılda yeni maceralar..hayılısı olsun

16. göksen inal

göksen inal göksen

Favori Kamış:
    okuma salina spin 2.40
    Favori Makine:
    pen pursuıt 3000
    En İyi Avı:
    henüz levrek yok
    sevgilivedat abi sen yazmaya devam et aman bizleri raporsuz bırakma . 2012 sana huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle rastgele.

17. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Tebrikler Vedat abi. Güzel bir av daha. Sen ol ki bizde senden bişeyler öğrenmeye devam
    edelim.

18. muhsin

muhsin Muhsin YILMAZ

Favori Kamış:
    alba
    En İyi Avı:
    Terkos 5 kg turna
    Sevgili vedat ağabey. Öncelikle yeni yılını kutlar sağlıklı ve mutlu nice yıllar dilerim. Sizi yakından tanıma fırsatı bulmuş birisi olarak hayata yaklaşımınız ve pozitif bakışınız beni çok etkilemişti. Yapmış olduğunuz avlardada aynı anlayışla hareket ederek biz yeni nesil amatör balıkçılara örnek oluyorsunuz. Bü yüzden size teşekkür eder sağlklı avlar dilerim.

19. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Büyük üstad Vedat abi..
    Avlarını, açtığın konuları, yayınladığın görüntüleri hayranlıkla takip ediyorum ve bir gün seninki gibi avlar yapabilmenin hayalini kuruyorum hep.. Mesnetsiz eleştirilere kulak asma, sen kesinlikle yanlış birşey yapmıyorsun, keşke herkesin yüreği seninki kadar doğa sevgisi ile dolu olsa..
    Yeni yılda da yüreğinden sevgi, oltandan balık eksik olmasın.. seni hayranlık ve keyif ile izlemeye devam edeceğiz..
    Sevgi ve saygılarımla,
    Berkan..

20. atakule team

atakule team hüseyin

Favori Kamış:
    Bass Pro Shops® extrime xps Mitchell Elite Spin DAIWA EXCELER, EXSF662MHFS 1.98
    Favori Makine:
    shimano sustain 2500 fg shimano exsence 3000cı4
    En İyi Avı:
    hedefim 120 cm
    slm

vadat baba tebrik ediyorum eski ylıdaki avı son avını ve yeni yılını kutlar mutlu saglıklı balıklarla dolu trofeli yıllar olur inşallah sevgiyle kal vedet baba :)