Tarih: 30.6.2013 Yer: Malum avlak Katılanlar:Mehmet Dikmen,Erdinç Demirkan,Mustafa ÖZDEMİR(Canavar) Kullanılan Yemler: 2mt 5mt dalarlı sahteler,börtü böcekler,meppsler Yakalanan Balık: 20 adet,ufaklıklar özenle salındı. Oltacı arkadaşlar nihayet vakit bulup rapor yazıyorum. At çek ile sabah suyunda saat 6:00 ile 11:00 saatleri arasında gerçekleştirdiğimiz av ,istediğimiz boyda balık alamamamıza rağmen çok zevkliydi. Devamı gelecek inşallah. Hepinize rasgele.. Selamlar&saygılar... Mustafa (Canavar)
Güzel bir av olmuş tebrikler... Resimlere bakıp bakıp dalınca anladım. Sanırım o malum avlağa benim de gitme zamanım gelmiş...
bu sene levrek avında bende kayda değer bir şey yakalayamadım. geçen sene 30 cm. nin üzerinde bir sürü balık yakaladığımız avlakta bu yıl doğru düzgün balık yakalayamıyoruz. ben avlağa ağ atıldığından şüphe ediyorum.
Tebrikler Mustafa Ama bu levrekti sazandı nerden cıktı kardeş seni tekrar er meydanına davet ediyorum .Ustanın elinde 102 cm 7.5 kg turna görmek istiyorum yeniden cok mu zor rastgelsin
çok ayıpp çokkk bora kardeşim bir telefona bakar bot senin ... olur anladın sen. en kısa sürede beraber çıkalım hafta içi sonu farketmez.
Eyvallah... Ben "devlet memurus" olduğumdan haftaiçi bir yere kıpırdayamıyorum ama inşallah bir h.sonu ayarlarız...
Yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkürler, daha irilerine rasgele. Teşekkürler Tuggin kardeşim.Turnalar mesaj göndermişler beni bekliyorlarmış. Turnanın yeri çok ayrı tabikide Senin raporlara imrenmiyorum değil.Çoğu kişi balık alamazken siz verimli av yapıyosunuz. Ramazandan sonra bi ziyaret etmek lazım ,ancak sen hedef değiştirmişsin sanki,merdivenlere takılmıyosun artık.Görüşürüz avlakta kimbilir rasgele Çok teşekkürler ,sizede rasgele.
tebrikler hocam bu balıklar da fena olmuyor, fakat tulum çıkartmaya çalışmıştım 3-4 balıktan geriye pek birşey kalmadı. sizin gibi bol da tutamıyoruz