Herkese Selamlar. Büyük bir ümitle beklediğim 2013 sezonunu açmış bulunmaktayım. Bu yılki ilk balığım limit altı bir turna oldu. Ne zaman limit altı bir balıkla sezona başlangıç yapsam, o yıl çok verimli geçiyor. Umarım bu yıl da öyle olur. Turna, Yeşil simli kurt silikonla tutuldu. Paşanın makamı Bu sezonun ilk balığı 30-35 cm lik bir turna. Ait olduğu yere gitti.
Manzarada ortamda süpermiş, hele ki benim gibi ehli keyf bir insan için Duyarlılığınız için teşekkürler, umarım trofelerinide tutarsınız, rastgele
Tebrikler ortam mükemmel.Duyarlılığınız için ayrıyeten teşekkürler.İnşallah trofe olarak tekrar gelir oltanıza.
Çok güzel keyif yapmışsınız tebrik ederim :thumb: limit altıda olsa 1 turna yakalama heyecanını yaşamışsınız, közün üstünde sucuklar ızgarada, gölgede nargile keyfi ooohhh maşallah Çok daha güzel ortamınız olur umarım... Bu arada turnayı geri bırakma hassasiyetiniz için ayrıca tebrikler :clap2:
Teşekkürler Serkan. Daha irileri sana olsun. Teşekkürler Selim. Daha irileri sana olsun. Teşekkürler İsa abi. Daha irileri sana olsun. Teşekkürler Hemşerim. Daha irileri sana olsun. Gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak inşallah. Teşekkürler Doğukan. Daha güzelleri sana olsun. Teşekkürler Levent. Daha irileri sana olsun. Hedefim senin alabalık rekorlarını geçebilmek Teşekkürler Hemşo. Bu yıl tutacağım bütün trofeleri sana ithaf ediyorum. Teşekkürler Ersin. Daha irileri sana olsun.
Yeni sezonda size ve tüm arkadaşlara iyi avlar dilerim. Avlak tanıdık gelmedi!!! Baka baka buldum herhalde ilçemizdeki sazlık alan.
Teşekkürler Tuggin ustam. Daha güzelleri sana olsun. Teşekkürler Ali. Daha güzelleri sana olsun. Evet ilçemizdeki sazlık yer. Teşekkürler Özkan. Daha irileri sana olsun. Altınapa değil Erol.