Ferdi abi cep telefonundan yasini göremedigimden kardes, arkadas gibi terimler kullanmistim, yasiniz benim yasima göre oldukca yüksekmis. bu terimler için özür dilerim
Roy önemli deil..ben öyle şeylere takılmam.. önemli olan bir şeyler öğrenebilmek.. ben daha bu yaşıma rağmen, sizlerden çok şeyler öğreniyorum..herkes fikrini söyleyebilmeli ki.. bir noktada durabilelim.. tartışalım...daha iyiye gidelim. Sevgi ve saygılarımlan..
Ceyhun zaten doğru dürüst balık olmadığından dolayı makinelere kamışlara sarıyoruz.Balık bol olsa kimse bu kadar takmaz.
roy abi merhaba, quick drag özelliği haricinde entohta birkaç özellik daha gördüm; * 1 crbb rulman eklemişler ne demek oluyor bilmiyorum, * airball, klavuz rulmanın bulunduğu alan değişmiş, daha şık olmuş, * 5 gram daha hafiflemiş, * yaklaşık 3/4 kg kadar drag gücü zayıflamış, * kasa rengide çok şık olmuş, muhakkak dikkatinizi çekmiştir basıair de dişli değiştirmişler buda minumum sıyırma maksimum direnç sağlıyor, acaba entohta da uygulamışlarmı? açıklamalarda yazmıyor.
Kataloğun genelinde çok fazla yenilik var. Hem yeni seriler, hem de mevcut serilerde yeni özellikler var. Tek tek inceleyip üzerine konuşmak, yorum alışverişinde bulunmak lazım. Böyle kataloglar bilgi görgü arttırmada çok faydalı oluyor. Sağolasın Roy...