Uzun zamandır çıkamıyorum balığa Ayhan abi. Doktoraya başladım işler dersler beni benden aldı Bir de yeni kamışı bekliyorum gelsin teste çıkıcam hemen:thumb: iyi olurdu ben de olsaydım tanışmış olurduk. Bir dahaki sefere karşılaşırız belki:thumb:
Abiciğim makinen çok güzelmiş ama o kadar fiyat bana fazla gelir. Çünkü biliyorum ki, exage alsamda avenger alsam da en fazla 2 yıl dayanır bana. Hem sadece makineye ikiyüz küsür lira verirsem evdekilerin maskarası olurum iyice. O kadar parayla sahildeki balıkçı tezgahındaki tüm balıkları alırdın diye başladılarmı dalga geçmeye gerisi gelir Derdim şu, safina pro'yu aldığımda da max. 2 yıl demiştim. Alırken en iyisi olmadığını daha doğrusu ondan iyi bir dünya makine olduğunu biliyordum. 1,5 yıl işimi gördü. Avenger'da o kadar gitsin yeter bana. Merak ettiğim, beğenmediğin bir tarafı oldumu?
Teşekkürler Alper. Sıra sizde artık... Dün gece T.dağ'da tüketilen anasonun kokusu balıkları da etkiledi herhalde hihihihihihi
Ayhan abi tebrik ederim. 2014 uğurlu gelmiş şansın bol olsun bu sene Tekirdağ cömert davrandı yol iz bilene çok güzel bir balık devamı rasgele
tebrikler dün akşam yemeğimi yemişim evde sobanın başında uyukluyorum birden telefon çaldı, baktım selçuk ahanda aldı balığı diyerek açtım telefonu. senin aldığın balıktan bahsetti sonra da kendi balığından, tabi o andan itibaren kurt düştü içime, duramadım evde, kıvrandım durdum 10 dk sonra bir bakmışım arabadayım yolu yarılamışım bile, en yakın avlağa uçtum sanki, normalde av için giyinmem 15 dk alır tabi gittim benim avlakta bir numara yoktu. sizin sayenizde köpek fobimi yendim, tek başıma gece ava gitmek eğlenceliymiş )) tebrikler 2014 ün ilk levreği hayırlı olsun... Tekirdağ yine boş durmuyor
Ayhan tebrikler, yeni yıl nasıl başlarsa öyle devam edermiş, umarım en kötü günü böyle olur. Rastgele.
tebrikler ayhan arkadaşım.yalnız Tekirdağlı arkadaşlara ben biraz darıldım.arkadaş ya el insaf hiç kimse beni levrek avına davet etmedi.kendim gitsem mera bilmem.çok kırgınım ama çok.
Öncelikle balık için tebrik ederim. Onun sayesinde de tanışmış olduk forumdan arkadaşlarla avda karşılaşmak güzel daha güzelleri rastgelsin inşallah.
Sağol Özden. Artık devamını sizden bekliyoruz Sağol Muammer Abi. Darısı sizlerin başına... Sağolasın Gökhan. Dün bende gideyimmi gitmeyeyimmi kıvranıp kıvranıp öyle gittim Hep diyorum, balık işi akıllı adam işi değil diye. Başka zaman olsa para verseler durmazsın o soğukta rüzgarda Teşekkürler Armağan. İnşallah hepimizin böyle olur şansı. Sağol Murat. Hepimize daha iyileri gelir inşallah... Teşekkürler Nazmi Abi. T.dağ tayfası biraz fazla gidiyor balığa bence. Sen gel, birimiz olmadı diğerimiz kesin balıktadır. Değilse de balığa gitmeye bahane arıyordur zaten hihihihihihi
Sağol Selçuk Hocam. Soğuktan donmasam daha da kalırdım, sonrasında çay+sohbete devam ederdik ama parmaklarımı hissetmemeye başlayınca duramadım daha fazla. Bu arada Volkan senden rapor bekliyor hala Bir de, böyle giderse T.dağ'ı herkes balık cenneti zannedip av turları düzenlemeye başlayacaklar
Sağol Murat. Yolunu, huyunu suyunu bilsem gelirim Silivriye, beraber de olta sallar, sahteler hakkında daha çok konuşuruz ama maalesef Silivride nerede ne çıkar hiç bilmiyorum İnşallah daha da iyileri sana gelir.
Yanlış anlaşılmasın ayhan abi, makinayi kötülemek gibi bir niyetim yok. Makina fiyatına göre hakkını fazlasıyla veriyor. 40'lık makinalar benim gözümde genel av içindir. Spin için ise 30'luk. Ben her iki avda da kullandım avanger i. Memnunum hala durur kenarda köşede. Albanın Viraxin Okumanın nice markanın makinasını rafa kaldırdım shimanoyu aldıktan sonra
ayhan abi ellerine sağlık seninle tanışmakta çok güzeldi tekrar rastgelmek dileğiyle oltanın ucu bos kalmasın rastgelsin