Selam sevgili dostlar... Mart ayının başlamasıyla alabalık mekanlarıma keşif ziyaretlerine başlamıştım. Bugünde yine gözde mekanlarımdan birine av arkadaşım kadim dostum Muharrem ile beraber nezaket ziyareti yaptık. Amacımız balık tutmaktan çok paslarımızı silmek olduğu için Muharrem kardeşim fly takımıyla bende spin takımımla denemeler yaptık. Harika manzaralar altında geçen avımızda tek prenses Muharrem kardeşimin fly#sinking takımına aldandı. Prensesle iki poz çekip yaşam alanına iade ettik. Balıklardan çok derede solucanla avlanan avcılar gördük. Balıklar henüz meppslerime gereken ilgiden uzaklardı. Nasip olursa nisan da bu dereyi tekrar ziyaret edeceğim. DSC_0107 by alapalukçu, on Flickr DSC_0106 by alapalukçu, on Flickr DSC_0102 by alapalukçu, on Flickr DSC_0097 by alapalukçu, on Flickr DSC_0095 by alapalukçu, on Flickr DSC_0094 by alapalukçu, on Flickr DSC_0093 by alapalukçu, on Flickr DSC_0088 by alapalukçu, on Flickr DSC_0086 by alapalukçu, on Flickr DSC_0077 by alapalukçu, on Flickr DSC_0074 by alapalukçu, on Flickr DSC_0073 by alapalukçu, on Flickr DSC_0071 by alapalukçu, on Flickr DSC_0068 by alapalukçu, on Flickr DSC_0058 by alapalukçu, on Flickr
Çok teşekkürler Muharrem ağabey, Bu sene içinde inşallah Erzurum derelerine de bir ziyaret yapacağım inşallah görüşmek nasip olur.
Bu güzel manzaraları ve av ortamını paylaştığın için teşekkürler Birol abi. Nice keyifli avlarınız olsun.
Geçen sefer geldim çağ kebap yedim tadı damağımda kaldı ancak balığa gidemedim içimde uhde kaldı. İnşallah bu sefer hem çağ yiyip hem balığa gideceğim gelmeden inşallah haber ederim ağabey...