Merhaba güzel yurdumun güzel insanları, oltacı dostlarım... Nisan ayında Batı Karadenizde kışın karlı yüzünü göstermesiyle ara verdiğimiz alabalık avlarına bugün itibarıyla tekrar başlayalım dedik. Ve elimize oltamızı alıp düştük yollara... Çok şükür avlaklarımıza bahar gülen çiçekli yüzünü göstermiş. Ancak sular hâlâ kuvvetli akıyor. Ve balıklarda yağan kardan etkilenmiş ki kaşığa gayet nazlandılar. Yine de prenseslerden iki tanesini kandırmayı başardım ve çabucak resimlerini çekip o harika yaşam alanlarına iade ettim. Bol oksijenli bahar havasını ciğerlerime depolayıp çektiğim güzel resimlerle mutlu,mesut eve döndüm. Herkese böyle güzel ortamlarda bol trofeli avlar dilerim. Sevgiyle ama balıkla kalın Avda kullanılan malzemeler ; Kamış ; ron thomson 1.80 2-20gr Makina;cabelas 500fd Kaşık;mepps aglia tw Misina; ip kendo X8 0.12 Önemli not: lütfen limit altı balıkları bir an önce bulundukları ortama iade edelim. https://youtu.be/F6IFbd5E7PM DSC_0201 by alapalukçu, on Flickr DSC_0200 by alapalukçu, on Flickr DSC_0198 by alapalukçu, on Flickr DSC_0197 by alapalukçu, on Flickr DSC_0195 by alapalukçu, on Flickr DSC_0193 by alapalukçu, on Flickr DSC_0192 by alapalukçu, on Flickr DSC_0191 by alapalukçu, on Flickr DSC_0190 by alapalukçu, on Flickr DSC_0189 by alapalukçu, on Flickr DSC_0188 by alapalukçu, on Flickr DSC_0186 by alapalukçu, on Flickr DSC_0185 by alapalukçu, on Flickr DSC_0183 by alapalukçu, on Flickr DSC_0181 by alapalukçu, on Flickr DSC_0180 by alapalukçu, on Flickr DSC_0179 by alapalukçu, on Flickr DSC_0178 by alapalukçu, on Flickr DSC_0177 by alapalukçu, on Flickr DSC_0173 by alapalukçu, on Flickr DSC_0172 by alapalukçu, on Flickr DSC_0169 by alapalukçu, on Flickr DSC_0168 by alapalukçu, on Flickr
Muhteşem doğa fotoğrafları insanın içine gülüyor. Üstüne bir de kırmızı beneğin alları. Daha ne istenir? Teşekkür ederim güzel insan. Güzel gönlünce nicesine inşallah.
Birol bey tebrik ederim. İp misinanın önüne leader kullanıyor musunuz ? Kullanmıyorsanız avcılığı etkiliyor mu, gözleminiz nedir.?
Dostlarım sizden bir konuda destek istiyorum, Eğer facebook hesabı kullanıyorsanız Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak avfoni.com un düzenlemiş olduğu yarışmada bana destek olabilirsiniz. Beğen butonuna tıklamanız yeterli. https://www.facebook.com/avfoni?sk=...data=gallery:f571deb94827424cbe1687de555db734
Öncelikle çok teşekkürler Serhat kardeşim, İp misinada leader kullanmıyorum, normal floracarbonla yaptığım avlardan bir farkını görmedim. Eğer olumsuz etkilediğini görsem kullanırdım.
Çok teşekkürler Volkan kardeşim, Daha güzel mekanlarda, daha irilerinin senin oltana rastgelmesi dileğiyle...