Selam dostlar, Uzunca bir aradan sonra Alabalık sezonunun açılmasıyla tekrar aranızdayım öncelikle 2015 in ilk raporunu beğeninize sunayım. Aslında Nisan ayından önce pek balığa çıkmam ancak yayınlanan raporlardanmıdır bilmem kurtlarım depreşti En azından bir keşif yapayım avlakları kontrol edeyim hem de kasnaya bakarım diyerek evden çıktım. Önce kuş sesleri arasında alabalık meralarımdan birini ziyaret ettim. Kar sularının erimesi nedeniyle sular oldukça fazla ve biraz bulanıktı. Antrenman niyetiyle başladım at-çek yapmaya. İki tane takip alsamda meppse vurmadılar. Nihayet bir kraliçeyi kandırdım ve sayılı saniyelerde hasret gidererek hemen doğal ortamına geri saldım. Açıkcası bu bile bana yetti. Dereden çıkarak kasna mekanlarını ziyaret ettim ancak onlardan haber yok cyrr DSC_0045 by alapalukçu, on Flickr DSC_0046 by alapalukçu, on Flickr DSC_0047 by alapalukçu, on Flickr DSC_0048 by alapalukçu, on Flickr DSC_0049 by alapalukçu, on Flickr DSC_0051 by alapalukçu, on Flickr DSC_0052 by alapalukçu, on Flickr DSC_0053 by alapalukçu, on Flickr DSC_0054 by alapalukçu, on Flickr DSC_0055 by alapalukçu, on Flickr Videoda alabalığın salınma anını izleyebilirsiniz... http://www.youtube.com/watch?v=O_GXk0mVa4U
Çok teşekkürler Muharrem ağabey, Sezon açıldı bizde kışın pek de uğramadığımız forum sayfalarında yerimizi alalım dedik
Üstad hadi Hayırlısı.Alabalık Avlak yerleri bize uzak olsa da Paylaşımlarınız bir Zevk. Rastgele..mrsparkle