https://www.youtube.com/watch?v=6xILhuTh80A 2015 Avlarımı derledim umarım beğenirsiniz. Şabut avı Turna avı Fırat turnası avı Adıyaman balık avı Atatürk barajı balık avı
Güzel video olmuş birde bu balıkların bazıları sarı bazıları kara ve daha büyük pullu farklı türleri mi oluyor bu şabut balığının? Ben 2008 2009 kışında belarusta kalmıştım orada pazarda su tankerlerinin içinde canlı göl sazanları satıyorlardı ve bir keresinde aynı bu şabut balığına çok benzeyen bir nehir balığı getirmişlerdi canlı olarak benim çok ilgimi çekmişti ve ben iki tane almıştım ikisi 5 kiloyu geçmişti, balıkların eti çok yağlı ve lezzetliydi derileri biraz kalındı çok hoşuma gitmişti lakin şabut balığı sadece fıratta diclede oluyor diyorlar ama çok benziyordu şekli şemali ağzının büyüklüğü bıyıkları pulları rengi bu sarı olanına çok benziyordu
Harika bir klip olmuş, bence fon müziklerinin doğru seçimi klipleri başka boyutlara taşıyor. Ellerinize sağlık.
Süleyman Bey, Kendiniz ve yakınınızdaki dostlarınız için harika bir hatıra, bizim için ise izlenmesi keyifli çok güzel dakikalar derlemişsiniz. İlgimi çeken 3 şey var. 1. Eray Bey'in de dediği gibi arkadaki müzik çok güzel. 2. Sürekli gülüyorsunuz, Allah daim etsin. Her gruba sizin gibi pozitif adamlar lazım. 3. Videonun sonunda balğı bırakırken aldığınız haz videonun başka hiç bir yerinde yok. Benim de bu satırları yazarken gülmeme vesile oldunuz. Avlarınız daim olsun.
Merhametli avcının hali başka oluyor.Tebrikler güzel insan.Devamını dilerim avlarının.Müzik kurgu avcı av herşey on numara
Abi özellikle ishal lafına çok güldüm allah iyliğini versin, çok sağol.Bu arada forumdaki paylaşımlarıma baktımda gönderilerimin çoğunda mesajın var.Allah senden razı olsun abi İyi dileklerin için
Fatih hocam sarımtırak olan balıklar yöresel adı ile fırat turnası daha girimsi-siyah renkte olan balıklar ise şabut diye bilinen balık.
Sen ve Şevki olmasa,Fıratın bu nadide güzelliklerinin farkına bile varamayacağız sevgili Süleyman.Foruma büyük değer katmaktasınız,o yüzden her zaman tebriği hakediyorsunuz.