2015 Yılı En İyi Turna Avım

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında Huban tarafından paylaşıldı.

1. Huban

Huban Gökmen

Merhabalar,

Son iki senedir spin disipliniyle turna aviyla ilgileniyorum, ama asil avlarimi bu sene yaptim diyebilirim. Bu senede başarisiz geçen 5-10 avımdan sonra kendimi geliştirmeye çaliştim. Aşağida linkini paylaştiğim av'da tuttuğum 3. Veya 4. baliğim. Videoda baliği kaybetmemek için ne kadar uğraştiğimi ve nasil korktuğumu göreceksiniz. Bu av benim kismetimi açti ve daha da sevdalandim turna'ya.

Baligim +4kg ve 80-85 cm civari geldi. Bu sene daha iyilerini tutacagimi dusunuyorum nasipse, herkese rasgele.

https://m.youtube.com/watch?v=qu2EgjREM8o

Son düzenleme: 25 Ocak 2016
  2. kesf_i_alem

kesf_i_alem EROL

Gökmen tebrik ederim.Sakarya'mız Turna konusunda bir ''cennet''bana göre doğru zamanda gidildiğinde herkes nasibini alır.Ama bizim insanımız pek değerini bilmiyor.Sudan ne çıkarsa topluyor limitlere falan dikkateden yok.
    Sahte olarak ne kullanıyorsun?
    Ben Mollaköy için fovorimi söyleyim Albastar 4 numara kırmızı benekli döner kaşık.
    Başarılı avlarının devamını dilerim.

islamsnr bunu beğendi.
  3. Huban

Huban Gökmen

Teşekkür ederim erol abi, bu sene işi öğrendikten sonra allaha şükür kolay kolay boş çıkmadık hiç bir gölden, dediğin gibi zaman çok önemli. Senin dediğin dört numara kaşık iyi işler yaptı bu sene. Silikon,rapala'da çalıştığımız oldu, güzel verim aldık. Keşke senin dediğin gibi kıymeti bilinse, rasgele abi.