Kulağım çınladı emrah benimi andınız yoksa .Raporu tekrar tekrar okudum orda olmama rağmen sıkılmadan. Tebrikler tekrardan güzel bir gün geçirdik Ahmet amcayada yakında bir trofe tutturucağız inşallah.Afiyet olsun bu arada.
Harika balıklar, son zamanlardaki en güzel av raporlarından biri olmuş, tebrikler daha güzellerinide tutmanızı dilerim
tebrikler güzel bir gün güzel bir rapor. kullandığınız jigleride paylaşsanız hangi gram aralıklarını kullandınız. jig yapan arakdaşlara faydalı olurdu diye düşünüyorum. afiyet olsun
Teşekkürler Adam hak etti doğrusu Çok teşekkür ederim.. Benim içinde unutulmaz bir gün oldu.. :hungry: çok iyiymiş 120-165 gr inchiku
Maşallah tatli bir yorgunluk sonunda amaciniza ulaşmişsiniz ama kaçan baliğa üzüldüm kamişi o şekile sokan canavarin resimlerini görmek isterdik. Başarilarinizin devamini dilerim.
Teşekkürler Valla balığın kendisi değil ama pulu geldi. Herhalde yanaktan tutulmuş. Gelen yanak pulu kırmızı ve 0.5 cm di.. Sanırım 7-8 kg veya daha da üstüydü..
Kaçırmak insanı derinden yaralıyor ama daha önce kaçırdığımın yanında çokda etkilemedi beni.Nasip işi tabikide elimizden geleni yapıyoruz ve inanın çok yoruluyoruz bu jigging yapanlar bence sonuna kadar bu trofeleri hakediyor.