cumartesi akşamı Bursa da müthiş bir rüzgar ve yağmur olmasına karşın iş yerinden balık duayeni kadir abim ile sözleştik ve bu akşam ıslanalım dedik... teravih namazından sonra kadir abim gelip beni aldı ve düştük yollara. sahurluklar cantada takımlar arabada muabbet gallavi 63 km yol gittik ve oo kadir abimin gün yüüne çıkmamış avlak larından birine geldik. saat 00,30 civarı takımları açtık yem hazırladık ama bu arada benim getirmiş oldugum lüx de bize ışık sağlamakta ama zayıf zayıf. gömlekten mi felan derken hoop gitti ateş. megerse tüp boşmuşş. neyse kalktık hemen köye gittik ama ne fayda eskidenmiş millet sahura kadar otursun muhabbet cay kahve içsin. herkez evlerine çekilmiş in cin top oynamakta. yapacak bişi yok geri dönüp avlak yerine geri geldik saat 01,15 den saat 04,00 e kadar aldıklarımızın bende kalan kısmı. hehehe sabah ilk suyu kurşunluda yakalıyalım dedim ve yola düştük ama malesef oradan sadece 1 ispari alabildik. saat 09,00 gibide evdeydik. umarım arkadaşlar beğenirler. eve geldikten sonra resim alabildim yanıma makine almamışım cünkü. İLK GELEN BU 3 MİSAFİR OLDU DAHA SONRA BÜYÜK BİR EŞKİNA MİSAFİR OLDU BİZE SONRADA BU BÜYÜK MIRMIR ( çok güsel kafa atıyor ama) ve tabi kalanlarda daha sonra gelenler
Tebrik ederim.Ozelliklede azminizi .. Ama resimler ufak olmus biraz daha buyuk yapsaydınız daha rahat gorurduk.
geçmiş olsun dostum bu balıkları tutmak uğruna hastalanmışsın kardeşim önce bi iyileş hemen birlikte gideriz seni tekrar hasta etmeye..
Bülentçim tebrik ederim.Şimdi Kadir babayı arıyorum.Bu hafta sonu o özel avlak yerlerinden birine götürmez ise gönül koyacam.Eşkina çok güzel kıskandıracak cinsten.Haftaya hava eğer gök gürültülü değilse hep beraber çıkalım ne dersin?
TABİKİ EN KISA ZAMANDA YAPARIZ ORG. AMA ŞUDA VAR SEN KADİR ABİNİN YAKININDASIN ZATEN. NASIL OLSA BULURUZ YENİ MEKANLAR
Herkeze Teşekkürler... Eşkinalar Daha Büyüyecek Gibi Geldi Sanki Bu Sene Bana Ama Bakalim Nasip Inşallah