Çok üzülüyorum bu hayvanlara. Bir kedi ya da köpek için yaşayabilecekleri en büyük travma böyle sahiplenilip sonra terkedilmek. Çok büyük acı yaşıyorlar gerçekten. Yazık günah.. Didim gerçekten çok güzel yer bayaa uzun zaman oldu gitmeyeli, inşallah fırsat bulur da tekrar görürüm oraları. Harika bir av yapmışsınız İlyas Bey, çok güzel bir paşa çekmişsiniz, tebrikler. Avlarınız daim olsun...
Tebrikler abi.. Ben hep sakin denizde avlandığım için sanırım levrek yakalayamadım. Halbuki yanımda zıplıyorlardı . O köpekler yüzünden sabah balığa gidemedim bu sene . Akşamları gitmek zorunda kaldım .
İlyas bey ilginiz için tşk ederim. Son bir sorum daha olacak Silstar 4000 derken hangisini kastettiniz acaba?
İlyas abi tebrikler, levrek benim mekanda her ne kadar az olsa barakuda umuduyla ben de avlağa akarım sabah aldım gazı kaç gündür gidemiyorum zaten özledim...tebrikler...
nerdeee... yok yok yok... attım çektım, bidaha bidaha bidaha...... ben gelince ortam da balık kalmadı.. kısmet... ama gün içerisinde 2 yer daha buldum özelden yazacağım.. rastgele..