Bu sabah saat 06:30 gibi sarayburnundaydım. Kısa bir akın oldu ve saat 07:00 gibi balık kesti. Bu yarım saat zarfında 2 adet sarıkanat alabildim. Pek verimli bir av olmadı ama sabah sporu yapmış ve İstanbul'un eşsiz manzarasını seyretmiş oldum. http://www.dosyaekle.com/do.php?x=S5001289.JPG Artık yemliye dönmenin zamanı geldi sanırım. Saat 06:20 gibi unkapanı köprüsünde aşırı kalabalık vardı.
Hocam son günlerde sıkça balığa gidip eli boş dönen biri olarak seni yakından takip ediyorum. Maşallahın var boş dönmüyorsun. Bende karar verdim senin gibi yapıcam yani sabah 6-9 arası Sarayburnu. Tam olarak nerde avlanıyorsun ve hangi tekniklerle. Rapala konusunda yazdıklarınıda okudum markayı tam vermemişsin onu öğrensek birde nerden alabileceğimizi çok güzel olucak. Kim bilir bende tutarım bişeyler Saygılar
Kullandığım sahte balık maria princess gx2 ve gx5 (gx ler renk kodu) Her zaman iş yapıyorlar. Ama piyasada 2-3 ytl'ye o kadar çok sahte balık varki. Bunlar biraz tuzlu. 15_18 ytl arası bulabilirsin. Rapalanın en iyi sonuç verdiği yerlerden biri fotoğrafta görülen sarayburnu limanının uç kısmı. Sabah 6:30 gibi gidersen mutlaka birşeyler alırsın. Rastgele
Rapor ve fotolar için sağolasın. Ellerin dert görmesin. Yarın ben de kısmetse kayalıklarda olacam eğer araba için park yeri bulabilirsem. Oradaki otopark ne kadar acaba ? bilgin varmı?
Otopark 5 ytl galiba, hiç para vermedim gerçi. Otoparkçı saat 6:30 a doğru işbaşı yapıyor. Saat 06:00 gibi giderseniz uykuda yakalarsınız ve ücretsiz girersiniz. Alternatif olarak Sepetçiler kasrının önünde 4 araçlık bir cep var. Biraz geride kalıyor ama, o saatlerde her zaman boştur.
Hasan arkadaşım 3 gün senden rapor görmeyince alla alla noluo demiştim ki gene resimleri koymussun Maşallah kısa fakat güzel av olmuş. Afiyet olsun
hasan usta bence güzel av rapala ve kaşık ile 2,3,4 adet balık bence güzel avdır,, daha fazlası işte ozaman çıldırırım