sevgili dostlar merhabalar tanısma bolumune giremedim o yuzden herkese buradan merhabalar.engin bilgi ve tecrübelerinizden çok seyler oğrenmek ve nacizane bildiklerimizden bahsetmek isterim:) hemen konuya geleceğim bugün Eminönü iskele arasında sabah 6-7 arasında seyrek yaprak daha sonrasında ise ben gidene kadar (14:00) kıraca-istavrit yaptı. Özellikle bir ara İstavritler son derece güzeldi. İzmarit sevenler ise benim ve baska bir arkasın istavrit caparisine atladı el kadar izmaritler yemli dusunen olursa aklında bulunmasını hatırlatmak isterim. Asıl olarak dün yani Perşembe günü sabahtan 15:00 a kadar bir arkadas 40 baska bir arkadas 50 parça yaprak almıs zaman zaman çinekop bile gelmiş.Hava durumu bugün kapalıydı sert poyraz ama yağmursuz ve soğuk bir hava vardı. Her zamanki gibi yeşil flos capariler iyi işledi.Özellikle bir ustamızın kahverengi-yeşil karışımı takımı boş kalmadı kostek uzunluğu 10 cm civarındaydı takım kalınlığı ince takım (10-20, 12-22) kullandık genelde.Ağırlık 50-60-75 gr kullanıldı balık dipte barınmıstı.Herkese iyi avlar en yakın zamanda görüsmek üzere Bu arada adım Mert :)) Rastgele...