Dün, takım çantamın ve içindeki malzemelerin çalınması nedeniyle epey tadım kaçmıştı. Neyseki bugün akşamki av çok kötü geçmedi de biraz olsun moralim yerine geldi. Akşam saat 6 ile 9 arası babamla beraber fotograftaki balıkları yakaladık. Yem olarak zargana kullandık. İri balık yavaş yavaş çekilmeye başlamış, yerini çinekop ve sarıkanata bırakıyor. Yine de hala aklım takım çantamda. Misina, kurşun, fırdöndü, çaparileri geçiyorum, asıl giden Rapala Husky Jerk ve Yo-zuri Crystal Minnow'uma üzülüyorum. Onun dışında bir kaç Daiwa ve 3-4 çeşit kaşık vardı, onlara da o kadar üzülmüyorum. Gelelim avdan karelere... Bu sevimli ufaklığı yüzeyde amaçsızca yüzerken yakaladım. Orada ne işi vardı bilmiyorum Işık altında yakından inceleyince emin oldum iskorpit yavrusu olduğuna. Boyu 1 cm civarındaydı. Yüzeyde dolaşmanın tehlikesini öğrenmiş olacak ki salar salmaz dibe fişekledi. Av sonu livar manzarası Aşağıda biri mi var Hasılat...
Tebrikler, luferler super gozukuyor... Calınan malzemelerıne ben de uzuldum, merak etme onlar calana hayır getırmez... Senden alır bir tane kendi verir üç tane...
Bari çalan kişi adam gibi kullanmayı bilse inan daha az içim yanar. Kim bilir daha kaçıncı atışta bir kayaya takılıp kalacak canım rapalalar
amre ellerine sağlık güzel balıklar en yakın zamanda bizde de bolluk olur inşallah bakalım hayırlısı zaten fazla bişeyde kalmadı yakındır