C.tesi günü Rıza, Fahri ve ben sabahın erken saatlerinde Urla özbek köyünden, uzunada açıklarına çıktık. deniz -0- gerek mevsim itibariyle ve havanın çok durgun olmasıyla istenilen verimde değildi. yem; sülünez ve mamun, olta 496 4 nolu iğne yakalanan balıklar, 1 adet 500 -600 grm civarı çupra, 3 adet 200 - 250 grm. civarı mercan 2 adet 500 grm civarır adabeyi ve iskorpit bol miktarda mandagöz, eşek isparozu, karagöz, (yaklaşık 4-5 kg civarı) öğlen saat 13,00 gibi avı bırakıp geri döndük, hava o kadar güzel di ki, şapkaya rağmen bir güzel yandık, dönüşte yaklaşık 2 saat sirti yapmamıza rağmen maalesef bir vuruş alamadan limana geldik. resim maalesef yok, makina yanımızda değildi...
ah ah salih abi akşam akşam memleketimi özlettin bana gidecek başka yer bulamadınmı yirmi sene oralarda avlandım. şaka birtarafa iyi av olmuş paylaşım için teşekkürler
salih abi tebrikler istenilen verimde değil demişin ama Maşallah yine de. ben bu kadar balığı bi tutsam heralde 2 gün uyuyamam
Salih abi güzel av olmuş,diğerlerini geçtim de şu çupranın bir fotosunu koysaydın da güne daha güzel başlayassydık!! Abi makina almayı unutma yanına bir daha amannn!!
Selamlar ; Salih ağabey maşallah kısmetinizi almışsınız.Bu arada bronzlaşmayıda ihmal etmemişsiniz anlaşılan.Şansınız daim, avınız bereketli olsun. Saygılarımla.
Sevgili salih abim eline koluna saglık yinede fena av olmamış suan bazı balıklar yumurtada ondan cok vurmuyor ama 1 hafta içinde yumurta dokme biticek daha iyi olucak mayıs ayıyla birlikte en kısa zamanda gorusmek dileğiyle selamlar
tebrikler, bende bi ara menteş açıklarında avlanmıştım ama bol bol izmarit ve istavrit almıştık... tekrar gitmek gerek bi ara...
Özbek' den arkadaşlarla ben de bir kez tekne gezintisine çıkmış ve hayran kalmıştım bölgeye Her şeyden önce bunun için imrendim gününüze Yanına avınız da eklenince geriye tebrik etmek kalıyor Ellerinize sağlık
salih abi avlak yerimiz aynıymış özbek akkumdan mı çıkıyorsunuz birlikte avlanmayı çok isterim daima rastgele
Merhabalar, ilk mesajımı buraya yazayım istedim, bir gün bana da Urla da balık tutmak keyfi nasip olur inşallah