Ögleden sonra çıktığım gökala avından bir kaç kareyi sizlerle paylaşmak istedim. Saat 2 Civarıydı ve akıntı vardı Pek umutlu diğildim Balık tutamasakta temiz hava oksijen ve birazda huzur yeter dedim ve ava başladım Kısa süre sonra tekte olsa 1 adet gökala yakaladım. Elimiz boş dönmedik çok şükür. Avlakta dışardan gelmiş oltacı bir arkadaşla tanıştık dışardan oltacıların gelmesi beni sevindirdi açıkçası kendisinede buradan selamlar.reeling Yer: FIRAT NEHRİ (Birecik) Suni Yem : Savagear Kaşık Misina : 0.25 mm (Remıxon Fluourcarbon coated) PREMİUM Makina: Mıtchell Blade Alu 2000 6.2.1 Kamış: Okuma Alumina Spin :thumb:
Tebrikler.. Güzel av olmuş, skor değil faaliyet güzel olan.. Yeni dostluklarda kurmuşsun, resimlerde çok güzel.. Tatlısuda, ilçe merkezinin tam ortasından balık tutabilmek rüya gibi.. Kıymetini bilin... Sence haziran sonunda da buradan balık avlanbilir mi? Oralarda olacağım...
Huzur veriyor şu Birecik raporları bana. Ellerinize sağlık . Nasıl bir sistem kullanıyorsunuz acaba? Sahteden sonra kurşun bağlıyor musunuz yoksa tek başına mı kullanıyorsunuz sahteleri?
Mehmet merhaba öncelikle paylaşım için teşekkürler. sana önemli bir bilgi vermek istiyorum sonuçda tatlı su avı yapmaktasın ve tatlı su balık meralarının bohçacılardan korunması gerkiyor. özel msj attım msj kutuna bak.
Merhaba bence haziran sıcağında sabahın erken saatlerinde serinlikte çok güzel avlar yapabilirsiniz. Tabi haziranda ağcılar sizin geldiğiniz dönemde avlaklara ağlarını indirmezlerse!
Sağolun teşekkürler. Sizin gibi oltacı arkadaşlarımızın güzel yorumlarıda bize huzur vermekte. Kullandığım kaşık kendinden ağırlıklı Savagear Marka çok güzel avlar yaptığım ve alabalıkta favori kaşıklarımdan biri özellikle uzağa atışlarda işime çok yarıyor. Fakat şimdi yeni bir aparat keşfettim kurşun diğil farklı bişey en hafif kaşıklara bile onu takıp çok uzaklara atabiliyorum. Dün denedim verim aldım.:thumb:
Teşekkürler Şevket hocam. Yok Şef diğildi Şehir dışından olta Atmaya gelmiş bir Aile idi. Kendileriyle Alabalık avından sonra sis balığı avına gittik
Mehmet kardeşimle tanışmak güzeldi ayrıca halil arkadaşımlada İkiside güzel insanlar, gerçek balıkçılar... Bu arada balığı benim şansıma çekti mehmet kardeş
Abi teşekkür ederim sizin gibi oltacı abilerimizle tanışmak bizim içinde güzel bir olay. Bu arada haklısın ayağın gerçektende uğurlu geldi