Terkos gölüne Balaban köyüne yaptığımız (bir arkadaşımla) kamptan inanılmaz şanssızlıklarla döndük. Terkosta sular biraz çekilmiş, kış olmasına rağmen.... Gölde ağla balık tutan tanıdıklardan aldığımız bilgilere göre ağlar bile boş çıkıyormuş. Bizde Turna avı yasak olduğundan Çapak veya Levrek, Kızılkanak gibi balıklara kısmet demiştik ki, bizim oradaki arkadaşın babasının evinde bulunan oltaları götürmüşler. Yani düşünün yanı başımızda göl ama olta yok bir misina parçası bulsam atıcam ama ne yazıkki.... Oradaki abilere soruyoruz onlarda da yok. Çünkü onların ekmek parası bu, bu yüzden ağla balık tutuyorlar. Kaldık mı oltasız?... Şansımıza küstük ve 2 gün doğayla başbaşa tatil yaptık, geldik. Rapor böyle....Size çok güzel göl resimleri ve oradaki köpeklerimizin resimlerini göstermek isterdim ancak dijital makinanın şarj aletini oraya götürmeyi unutmuşum ve gittiğimdede şarj sıfırdı. Diyeceksiniz ki bu ne şans İbrahim....Valla bende kendi şanssızlığımdan korktum biran Ama en geç 10-15 gün içinde tam takım tekrar oradayım Allah izin verirse balıklarla dönücem.
Müjdat abi, valla uzun süre piyango falan almam zaten... Ama 10 gün içinde tekrar oradayım. Bu sefer balıkla dönücem İnşallah diyimde bi yamuk olmasın yine
Nisan ayı Arkadaşlara tavsiyem av için nisan ayını beklemeleri. Şu an kim gitse eli boş döner. Su seviyesi 1/3 kadar. Çok düşük.
Va R Kardeşim Balik Var Sakaryada Göletlerde Oklama Canli Balikla Sakaryaya Yakin Kardeşlerime Tavsiye Ederim
Biz şu an oklama yasak olduğu için avlanmıyoruz. Ama Nisan 15 gibi oradayız. Sanada bu yasaklara uymanı tavsiye ederim. Ben Adapazarını çok iyi bilirim.Orada hiç bir zaman yasak yoktur.Her zaman av açıktır.