Merhaba herkese dün yine bir kaçamak yapalım dedik arkadaşlar pazar günü gittiğim avlağa bir daha gitmeye karar verdik su yüksek olsada umutluydum . İşten sonra kısa bir sürede avlağa vardık sağda solda yine olta atanlar vardı rüzgar da bir o kadar şiddetliydi nilüferlerin arasından atıp çekiyorsun ama rüzgar götürüyor takılacak diye mecbur çekmek zoruna da kaldım hep daha uzun bir süre tık etmedi arkadaş ileride ufak bir yavruyu kıyalıp saldığını söyledi bir umut bende böyle nilüferlerin onune dogru yavas atip cektim yine hareket biraz sonra arkadas geldi slikon gitti dedi turna kesip atmış misinayı kocaman birşeydi dedikten sonra nerede dedim ve sonra yeni aldığım Savage Gear Döner kaşıkla oraya geçtim bir iki üç derken BAMMM alt sağdan bir yıldırım gibi gelen kiloluk turna yapıştı direk nilüferle çekmeye başladı hafif yol verdim sonra arkadaşa bağırdı kepçe diye kısa sürede kepçenin içine alıp kıyıladım . Daha sonra ki atışlarda bir sonuç çıkmadı sonra cep telefonuma gelen şiddetli rüzgar uyarısından sonrada bu havadan birşey çıkmaz daha diyip dönüşe geçtik . Trofe yi arıyorum çıkaracağım az kaldı inşallah Av Yeri : Astana - Kazakistan Kamış : Shimano Alivio CX 240 Medium Makina : DAM Quick AT Premium Misina : 0.20 Sufix ip Misine Stil : Spining Sahte : Döner kaşık , Kaşık , Slikon Hava Durumu : Parçalı Bulutlu Ara , Rüzgarlı 23 Derece Saat : 18.30 - 20.30 Tarih : 21 Temmuz 2014 Hedef Balıklar : Turna Resimler : reeling
Evet nasip işte, teşekkür ederim ama aklım hep trofe de bir türlü denk gelmedi hala . Acaba sonbaharı mı bekliyor ? idk