Merhaba arkadaşlar. Bu sabah Ömer Abi ve komşusu Mümin Bey ile beraber Güzelyalı'dan yine Ömer Abi'nin Teknesi ile açıldık. Geçen haftaki avımızı tek bir yerde , Güzelyalı açıklarında yapmıştık ama bu sefer biraz gezmemiz gerekti. Zira durduğumuz yerlerde balık tek tük çıkıyor sonra kesiyordu. Öğleden sonra deniz dalgalanmaya ve iyice sallamaya başladığı için dönmek zorunda kaldık. Av süresince çapari ile istavrit ve yemli (Sülünes) ile Mezgit yakaladık. Üç kişi toplam hasılat yaklaşık 1 Kg. Bugünkü av benim kısmetimmiş , yarın bir daha çıkacağız ve yarın ki hasılat Ömer Abi'nin olacak. Arkadaşımdan ödünç aldığım Fotoğraf Makinasını sabah çıkarken almayı unuttum, o yüzden av fotoğrafı gösteremiyorum. Kuzucukların evde çektiğim fotoğrafını buyrun. Av dönüşünde sırılsıklam oldum. Dalgalar teknenin burnuna çarptıkça yukarıdan aşağı bir güzel ıslandım. . Yarın ki raporda görüşmek üzere.
bizimde orda yazlık var altıntaş koyünde guzel yalı nın birazcık gerisinde kalıyoruz ama bizim orasıda güzel yalı diye geçer belki tanıdıksınızdır cunku ömer abi diye birini tanıyorum bizim üst komşu
Eeee. Hocamız kim? O'nun benim kadar forumda sesi çıkmıyor ama asıl iş onda. Biz 1-2 istavrit mezgit uğraşırken O'nun çektiği mezgitler yelesini kabartmış aslan gibi çıktı sudan. Tabi biz Mümin Abi ile beraber sustuk kaldık. Sağolasın Ömer abi (Activist). Çok eğlenceli bir gündü. şakalaşmalar, takılmalar, çok güldük valla. Bu arada bu balıklar beni sevdi galiba. Maşallah diyelim.
Kerem bunları balıkçıdan almadın değilmi??? hadi bak doğruyu söyle kızmayacaz Şaka bi yana balıklar az olsada muhabbet şahane balık bahane diyeceksiniz bu seferlik.bir dahaki sefere daha fazlasını tutmanız temennisinle...
Afiyet olsun... Bizim İstanbul'un Mudanya çıkartması yakındır... Haberiniz olsun... Sizlerden gelecek güzel haberlerin bizi gaza getireceğini ve tarihi belirleyeceğini buradan belirtirim...