Bugün sabah saat 07:30 sıralarında Büyükçekmece Gölünde yakaladığımız 3 kilo 895 gram ağırlığında ve 80 cm boyundaki yayın balığının görüntüleri.. Üye açıklaması: 90 cm den kısa bir yayın balığının alıkonulamayacağını ben de biliyorum..Zaten bu sebeple balığı göle tekrar saldık.Ama bir hatıra fotoğrafı çektirmeden de yapamadık...
Üyemizden gelen açıklama neticesinde konu tekrar açılmıştır. Av limitlerine gösterdiğiniz hassasiyetten ötürü sizi kutlarım. Rapor yayınlarken ayrıntıların da en az avınız kadar önemli olduğunu unutmayınız. Avı hangi saatlerde, hangi yemle ve nasıl bir takımla yaptığınızı eminim ki herkes çok merak ediyordur. Sağlıcakla kalın.
Yayın boy limiti Herkese merhaba. Cahilliğimi bağışlayın ama yayın avında boy limiti 70 cm olarak biliyorum. Bu konuda beni aydınlatırmısınız. Saygılar
Avı, daha önce de belirttiğim gibi saat 07:30 sularında, 3 iğneli dip oltasıyla yakaladık.Yem olarak da solucan kullandık..
Emrah, güzel bir Yayın yakalamışsınız, eminim çok da eğlenmişsinizdir. Bu güzel av ve akabinde örnek davranışın için seni tebrik ediyorum Ellerinize sağlık.
Üzgünüm ama öyle balık hemen geri salınmış gibi durmuyo üst değiştirilmiş iki ayrı resimde mekanlar farklı şimdi mesele şu senin gibi 100 kişi o tuttuğun balık ölçülerinde tutup salmasa ne olur bir düşün ? Ben söyliyim istersen 1 sene sonra aynı avlağa balık tutmaya gittiğinde eve boş dönersin bol bol havanı alırsın bu yüzden bu forumda sana direk kızanlarada kızıyorum sen zaten seneye ben balığa gitmeyecem diyecek biri olsan bu forumda olmazsın bu yüzden Emrah kardeşim bir daha ki avımızda bunları düşünelim Şansın açık olsun
Bende haklısınız diyecdektimde demedim , diyeyim bari açıkları konuşalım ben açıkcası balıkların salındığına inanıyorum ve resimler farklı yerlerde çekilmiş açıklama bekliyoruz.
Sevgili Oğuzhan, Eğer fotoğrafları dikkatli incelersen, iki ayrı fotoğrafta iki ayrı kişinin (biri ben,diğeri kardeşim) avladığımız balıkla poz verdiğini fark edeceksin. Ayrıca Büyükçekmece gölüne gittiysen, fotoğrafı çekerken üzerinde bulunduğumuz yolun bir tarafının göl, diğer tarafının da tarla olduğunu bilirsin. Ya da gidenler bilirler… Dolayısıyla ortada farklı zaman ve farklı mekân gibi bir durum yok. Farklı kişiler ve farklı çekim açısı var. Tuttuğumuz balığı salıp salmama meselesine gelince, inanıp inanmamak sana kalmış. Sana ve senin gibi düşünenlere bunu ispatlama gibi bir kaygım yok. Herkesin kendi vicdani meselesidir. Önemli olan forumda ''ileride havanı alırsın'' tarzında tepki göstermek değil, göle avlanmaya gittiğinde ağ vb. av malzemesi kullananlara yerinde tepki gösterebilmektir. Senden ricam,mümkünse yorum yapmadan önce açılan konuyu dikkatlice incelemen, aksi düşüncen olsa bile kişileri yalanlarcasına yorumlarda bulunmayarak, gerginlik ortamı oluşturmaman.. Yine de değerli yorumun için teşekkür ederim.
Güzel kardeşim Seni kırmak yada tenkit etmke değil amacım kardeşinle sen birebir aynıda olabilirsin dikkat eder sen ben forumda sana direk kızanlarada birkaç söz söyledim yazdığım mmesajdaki amaç BİLİNÇLİ BİR ŞEKİLDE UYARMAYI SAĞLAMAKTI bu senin için değil tüm arkadaşlarımız için geçerli yoksa senin balığı bırakıp bırakmadığını tabiki biz bilemeyiz AMA AMAÇ BU ŞEKİLDE AVLANANLARA SADECE HATIRLATMADA BULUNMAKTI Yazdıklarımdan rahatsız olduysan kusura bakma TEKRAR EDİYORUM AMACIM SENİ YERMEK DEĞİLDİ SADECE BİLİNÇSİZ AVLANANLARA BİRŞEYLER İLETEBİLMEKTİ sağlıcakla kal
değerli arkadaşlar; bu avlağı çok iyi biliyorum.şimdi emrah kardeşin yazdıklarına bir inceleme yapmak istiyorum.sabahın erken saati olduğu şurdan belli 1.kardeki arabanın gölge boyu çok uzun ve arkadaşın durduğu yolun diğer tarafı dar bir kanal şeklinde sudur ve doğu tarafıdır yani gölge batıya doğru uzanmış.2.karedede gölgeler doğudan batıya doğru sarkmaktadır yani 2 resimde kısa zaman aralıklarında çekilmiş gibi duruyor zaten balığa bakmayı bırakıp insanlara bakarsak alın bölgelerindeki saçlardan bu iki kişinin farklı kişiler olduğunu net olarak anlarız.emrah kardeşim seni ve biladerini kutluyorum hem avınız hemde balığı geri saldığınız için bravo size.şimdi merak ediyorum burda sizi eleştiren veya kutlayan kaç kişi sizin yerinizde olsa idi o yakalanması zor ve eti lezzetli o yayını tekrar suya salardı?