22.07.2007 Seçim Baliklari Izmir

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında eren_bebek tarafından paylaşıldı.

1. eren_bebek

eren_bebek

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    650 gr çupra
    Selam Diyelim Ve Yeni Yakalanmiş Av Hikayemi Anlatayim.
    21.07.2007 C.tesi öğlen çiktik Balik Için Ve Açilacağimiz Yere Vardik Saat 4 Gibi Botu şişirdik Ve Başladik Kürek çekmeye Açildik Ve Bağlandik Dubaya Başladik Olta Atmaya.
    Başladik Mandagöz Mercanlarla Avlanmaya Tek Tük Geliyordu öyle cok hizli Başlamadi Ama Akşam Saat 18 Gibi Hizlandi Iri Karagözler 1 Adet 200 Gr Kadar Mercan Ve Mandagözler At çek Balik çikar Derken Saat 21 Oldu Ve Kiyiya çiktik Sabaha Tekrar Açilmak Için Dimlenmeye çekildik Saat 4,30 A Kurduk Tabi Telefonlari Sabah Kalktik Ve Ayni Dubaya Tekrar Bağlandik Devam Karagöz Mandagöz Ve Arada Gopez Kilo Olarak Toplamda 4 Kişi 8 Kg Falan Adet Olarak Ta Irili Ufakli 270 Parça Falan Oldu Ama En önemlisi Tabi 1 Adet Kirmizi Mercan Ve Gelen Iri Karagözler 10 Adet Kadar Iri Karagöz Vardi Tabi öğlen Seçim Için Geri Döndük Av Baya Bereketli Idi Sizede Naip Olsun NASIL RESİM EKLEYEBİLİRİM SÖYLERSENİZ ONLARI DA EKLİYECEĞİM

2. Öncelikle merhaba,
    Aramıza hoşgeldiniz diyerek profilinzide bulunan İmza Ayarları bölümünden Adınızı(Soayad zorunlu değildir) Doğum tarihinizi nereden katıldığınız ve Kan grubu bilgilerini eklerseniz sizi daha iyi tanıma şansına sahip oluruz.
    Ayrıca forumu resim eklemek için fotoğraflar bölünümden yararlanabilirsiniz.

3. http://www.imageshack.us/ bu linkten gözat ı tıklayıp fotoyu seçiyorsun daha sonra host it i tıklıyorsun acılan resımın altındakı http adresını kopyalayıp sitede mesaj yazdıgın alana kopyalıyorsun;)

4. Bunun yanın sıra ana sayfada bulunan 37/2 numaralı sirküleride okumayı ihmal etmeyiniz. Keyifli paylaşımlar

5. eren_bebek

eren_bebek

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    650 gr çupra
    imza ayarları tamam galiba ama resimleri konu altına ilave edemedim
    resimlere koydum galiba 1 tanesi kişi resmimde var ama konu altına koyamadım

6. eren_bebek

eren_bebek

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    650 gr çupra
    37/2 de benle alaklı bişi yok baktımda nedemek istediğini anlayamadım
    37/2 tatlı sularda avla alakalı ve izmirle sadece tahtalı yasak konusu var
    zaten orayada giremiyoruz yasak olsada olmasada

7. Bakılması gereken okadar çok konu var ki 37/2'de bunu "benle alakalı bişi yok" demekle bağdaştırmak pekte uygun olmaz. Sirkülerde yazılı tüm maddeler hepimiz ile ilgili. Boy, kilo, adet limitlerinden tutun kapalı sezon açık sezon kısmen yasak yerler tamamen yasak yerler ve zamanları saymakla bitmez. Onun için en baştan kesintisiniz birkez daha okuyalım.
    İmza ayaları için teşekkürler